Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Logitech G502 Proteus Core

G-serien til Logitech er laget for de mest lidenskapelige spillerne der ut, og kvaliteten er så absolutt deretter. Dette er en nærmest perfekt spillmus!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kan høres fjollete, men jeg husker faktisk den første gangen jeg testet en Logitech-mus veldig godt. Det var en MX500 og året var 2001. Det var kjærlighet ved første grep, og musa var min trofaste tjener i mange, mange år. I etterkant har jeg prøvd mange forskjellige modeller, men når sant skal sies vet jeg ikke hvorfor jeg byttet fra Logitech til Razer. Det kan være fordi jeg er en gadget geek, men jeg er sannelig ikke sikker. Spillmusene til Logitech har alltid vært veldig, veldig gode, og nå som jeg nok en gang hviler håndflaten min på en, føles det litt som å være hjemme igjen. Det føles riktig. Det er en kjent og behagelig følelse, selv om det faktisk har gått 14 år siden forrige gang.

HQ
Logitech G502

Formen til G502 er nemlig veldig typisk for Logitech. Den er en anelse bøyd i utformingen og har veldig stilrent design. Byggkvaliteten er samtidig meget god, og alle knappene har et tydelig klikk. Det er et skikkelig godt produkt, det merker man nesten umiddelbart, etter bare noen få sekunder med musa i håndflaten. Det er faktisk en av Logitech beste datamus noensinne.

Logitech G502

G502 har elleve programmerbare knapper og tre innebygde minneprofiler som gjør det enkelt å ta med musen på LAN uten at du mister innstillingene dine. Den har justerbar sensitivitet fra så lite som 200 dpi, og helt opp til 12000. Ved hjelp av en egen knapp kan du enkelt enkelt veksle mellom ulike hastigheter, veldig kjekt hvis du spiller forskjellige spill der du foretrekker ulik sensitivitet.

Dette er en annonse:

Dette er dessuten også nyttig utenfor spillene. Med et enkelt trykk på DPI-knappen får jeg en raskere eller langsommere mus, som eksempelvis gjør det lettere å jobbe hvis jeg sitter med bilderedigering og ønsker høyere presisjon. Presisjon er for øvrig et av stikkordene når det gjelder denne musa. Den er utrolig nøyaktig og den krever derfor en skikkelig musematte. Optikken til G502 er så følsom at den registrerer selv de minste ujevnheter i underlaget, og dette er nok grunnen til at Logitech la ved G440-musematten sin sammen med G502. Det er to produkter som åpenbart er designet for hverandre.

Logitech G502

I likhet med de fleste datamus av den moderne sorten, kobles G502 til PCen via USB. Den bør fungere av seg selv umiddelbart, men skal du virkelig utnytte den må du laste ned litt programvare fra Logitechs nettsider. Programvaren åpner opp en lang rekke innstillinger, der du kan justere alt fra lysene til hvilket underlag du planlegger å bruke G502 sammen med. Den har også en funksjon jeg ikke hadde sett før, nemlig et varmekart som viser hvilke knapper du bruker mest. Tanken er at du skal bruke dette kartet for å tilpasse musa basert på vanene dine.

Logitech G502Logitech G502
Dette er en annonse:

Både følsomheten og komforten er altså meget bra, og da kommer det neppe som noen overraskelse at G502 er en fantastisk spillmus. Dette er faktisk en helt glimrende mus. Den har mektig presisjon, utrolig ergonomi og alle innstillingsmulighetene du kan drømme om. Hver berøring føles kontrollert og presis, og ettersom jeg spiller mye Counter-Strike: Global Offensive setter jeg pris på den gode responsen. Dessuten finnes det muligheter for å legge inn (eller fjerne) vektlodd inne i musa, slik at den får akkurat den tyngden du er mest komfortabel med.

Jeg trenger vel egentlig ikke skrive så mye mer. G502 er aldeles strøken på alle måter. Til og med ledningen leverer Logitech varene med. Den er vridd, har passe lengde, er myk og smidig og sjelden i veien. Nei, jeg kan ikke komme på noe som helst jeg ikke liker Logitech G502. En klinkende klar anbefaling av et produkt som garantert vil gjøre deg til en bedre spiller.

Den billigste prisen vi fant for Logitech G502 Proteus Core lå på 569 kroner.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Utrolig god ergonomi, lekkert design, fantastisk presisjon, god byggkvalitet, enkel installasjon, masse innstillingsmuligheter.
-
Ingenting.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

1
Logitech G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Fredrik Lindman

G-serien til Logitech er laget for de mest lidenskapelige spillerne der ut, og kvaliteten er så absolutt deretter. Dette er en nærmest perfekt spillmus!Loading next content