Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

London Royal Ravens' PaulEhx går bort fra konkurransespill

Til tross for at han ble kåret til medlem av startlisten foran Call of Duty League-sesongen 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

London Royal Ravens hadde en ganske middels start på Call of Duty League, da laget endte opp med en 2-2-rekord under Major I. Det var godt nok til å sette laget på sjetteplass på tabellen foreløpig, men uavhengig av dette ser det ut til at det vil bli gjort noen endringer i spillerstallen foran Major II neste uke.

Og dette er fordi Paul "PaulEhx" Avila har uttalt over Twitter at han vil "ta et skritt tilbake" fra konkurransedyktig spill, da han ser ut til å "finne fotfeste i livet igjen".

Det skal sies at PaulEhx imidlertid ikke vil forlate Royal Ravens, da han ganske enkelt vil flytte til en vikarrolle. Når det gjelder hva dette betyr for lagets startliste, kan nåværende innbytter (og en gang startmedlem i den første CDL-sesongen) Matthew "Skrapz" Marshall bli kalt opp for å fylle tomrommet i laget.

Uansett venter vi fortsatt på å høre full bekreftelse fra Royal Ravens-organisasjonen om hva som vil skje med startlisten foran Major II.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content