Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost Planet 3

Lost Planet 3 annonsert

Lanseres tidlig i 2013

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt spill i Lost Planet-serien er på vei og skal slippes i starten av 2013. Det kom frem under Capcoms Captivate-arrangement i går, der en annonseringstrailer også ble vist frem.

Som tidligere er det Capcom selv som gir ut spillet, men utviklingen blir denne gangen tatt hånd om av Spark Unlimited. Dette er et noe overraskende trekk ettersom Spark Unlimited er mest kjent for det langt fra legendariske actionspillet Legendary, og lite annet.

Når det er sagt er annonseringstraileren både spennende og forseggjort, sjekk ut de første bildene fra Lost Planet 3.

Les også: Sniktitt: Lost Planet 3.

HQ

Relaterte tekster

4
Nye bilder fra Lost Planet 3

Nye bilder fra Lost Planet 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den 30. august er det igjen på tide å ta på seg ullundertøyet for å sette på plass Spark Unlimited og Capcoms romvesener Akrid. Dette er nemlig lanseringsdatoen til Lost...

6
Lost Planet 3 utsettes

Lost Planet 3 utsettes

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom ønsker å sikre kvaliteten til det nye spillet, og de har derfor bevilget utviklerne hos Spark Unlimited litt ekstra tid til finpussen.

4
Lost Planet 3 får dato

Lost Planet 3 får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom har satt en dato for det iskalde eventyret, som ironisk nok dukker opp i sommer. Samtidig gir de oss spillomslaget og et knippe ferske skjermbilder.Loading next content