Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro: Last Light

Lover flere Metro-spill i fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da THQ gikk konkurs kjøpte som kjent tyske Deep Silver opp utviklerhuset 4A Games og rettighetene til Metro-serien deres. Tidligere i år ble Metro: Last Light sluppet til jevn over gode kritikker, og nå meldes det at nye kaptiler i serien kan forventes i fremtiden.

Nyheten kommer direkte fra Deep Silver-sjef Klemens Kundratitz, som forteller spillbloggen Joystiq at Metro: Last Light fikk mye oppmerksomhet på tross av lanseringstidspunktet i det man kan kalle en tørr periode.

Han kunne også fortelle at det neste spillet skal tilpasses en bredere brukergruppe:

- Ambisjonen vår er så absolutt å videreføre serien, og vi vil også satse på et spill som er bedre egnet for et større publikum neste gang, kommenterer Kundratitz.

Om dette betyr at spillet vil miste sin særegenhet og bli forvandlet til nok en Call of Duty-klone, vil kun tiden kunne vise. La oss håpe det motsatte.

Metro: Last Light

Relaterte tekster

Metro: Last LightScore

Metro: Last Light

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Morten har bestemt seg for å kjøpe nytt grafikkort. Til den andre gjennomspillingen av det dystre, men samtidig smellvakre Metro Last Light.

0
Metro Redux er offisielt annonsert

Metro Redux er offisielt annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det var så sent som i går vi kunne røpe at 4A Games skal slippe en Metro-pakke til PC, Playstation 4 og Xbox One med begge spillene, alt av DLC og annet ekstra inkludert....

1
Lover flere Metro-spill i fremtiden

Lover flere Metro-spill i fremtiden

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Da THQ gikk konkurs kjøpte som kjent tyske Deep Silver opp utviklerhuset 4A Games og rettighetene til Metro-serien deres. Tidligere i år ble Metro: Last Light sluppet til...

4
Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

Klasse over ny DLC til Metro: Last Light

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

4A Games har snekret sammen den første av fire utvidelser til Metro: Last Light. Her får du tilgang på tre nye oppdrag i enspilleren, og samtidig muligheten til å spille...Loading next content