Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Lover Little Big Planet-nyheter i kveld

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony lover store nyheter fra Little Big Planet-universet senere dag. Det kommer frem av en Twitter-oppdatering som ble skrevet i går kveld norsk tid:

- Det blir ikke noen ukentlig LBP-oppdatering i dag, men følg med på Playstation-bloggen, da vi har en kul annonsering på vei til i morgen i stedet, skriver Sony.

Da utålmodige fans tryglet om å få vite nyhetene før tiden lovte de dessuten at de hadde store nyheter å dele, så her er det lite å lure på. Hold et øye med Playstation-bloggen hvis du lurer på hva Sackboy har holdt på med den siste tiden. Det skal i hvert fall vi gjøre.

Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content