Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

MacBook Pro med M2 Pro (2023)

Apple har nettopp gjort det igjen, enkelt som det

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

La oss kanskje begynne med å si at vi vil følge opp mer direkte med en liste over referansetall når viktige programvareutviklere har oppdatert ulike tester. Men i ettermiddag vil medier fra fjern og nær si sin mening, så vi tenkte her å dele noen inntrykk og gjøre en umiddelbar vurdering.

HQ

Og det er faktisk ganske enkelt. I vår originale anmeldelse av Apples splitter nye MacBook Pro kalte vi den "den beste bærbare datamaskinen noensinne", og denne nyere versjonen står for å gjøre susen. Dette er selvfølgelig overdrivelse, og også en sannhet med forbehold, da ikke alle forbrukere leter etter de samme spesifikasjonene, brukstilfellene eller designfunksjonene.

MacBook Pro (2023)

Så hva snakket vi egentlig om? Vel, på den tiden bemerket vi at MacBook Pro, takket være et tykkere chassis, bedre batterilevetid, helt eminent skjerm og fantastiske M1 Pro- og M1 Max-brikker, fungerte som en slags kulminasjon av hva Apple har prøvd å gjøre i over et tiår. Her var maskinen som hadde den beste skjermen, den lengste batterilevetiden kombinert med alle hestekreftene de fleste kunne drømme om, forutsatt at deres spesifikke arbeidsflyt hadde blitt oppdatert til Mac Silicon.

På samme måte er det egentlig ingen finger å peke på den nye 2023-utgaven av MacBook Pro. Vi har fått en M2 Pro MacBook Pro 16-tommers for testing, som har 12 CPU-kjerner, 19 GPU-kjerner, 32 GB enhetlig RAM og 1 TB SSD. I tillegg har vi igjen tre Thunderbolt 4-porter, HDMI, SD-kortleser i full størrelse og en batterilevetid på det Apple hevder er noe sånt som 22 timer.

Dette er en annonse:

Chassiset er fortsatt upåklagelig. Den er industriell, velbygd, romslig og konvensjonell på den sikreste måten. Fingeravtrykksleseren er friksjonsfri å bruke, Magic-tastaturet er behagelig og Apples Force-styreflate er fortsatt den beste på markedet.

Det er det samme Liquid Retina XDR-panelet med over 1600 NITS lysstyrke, 120Hz, P3-kalibrerte farger og et kontrastforhold på 1 000 000:1. Og ja, skjermen er på 3456x2234. Det er ingen annen måte å si det på; disse skjermene er så mange lengder bedre enn tilsvarende på markedet, og mens spill-bærbare datamaskiner, og Asus 'ProArt-serie, for eksempel, kan holde tritt, er det med massive ofre på batterilevetiden.

16-tommeren med M2 Pro vi har, bør være det beste scenariet for batterilevetid, og vi kan gjerne rapportere at i vår ene videoavspillingstest kjørte denne maskinen i litt over 22 timer før den til slutt ga opp, en ny redaksjonell rekord.

Det vi kan si om den nye M2 Pro-brikken, som vi vil gå i dybden i oppfølgingstester, er i skrivende stund det gir oss en god 2004 i single-core i GeekBench 5, samt 15324 i multi-core. Det er opp fra de 12.955 vi fikk med M1 Pro i fjor. Alt i alt havner vi et sted i CineBench R23, Handbreak, Blender og GeekBench hvor Apples eget estimat på en god 20% økning gjelder. Du kan også si det på en annen måte; du får en M1 Max 'ytelse i den billigste MacBook Pro 14 med den kunstig begrensede M2 Pro.

Dette er en annonse:

For å oppnå disse resultatene bruker M2-brikken også mer kraft, og vi så en økning på omtrent 15%, selv om det ikke resulterte i et varmere chassis enn forrige generasjon. Ikke bare skal det mye til for at ventilasjonen i det hele tatt slår inn, men generelt har maskinen bokstavelig talt alltid vært kjølig.

MacBook Pro (2023)

Er det noen klager i det hele tatt her? Vel, de er ikke billige, det vet vi. De burde være billigere, men det er de ikke. Samtidig er det avgjørende at du har sjekket om de spesifikke applikasjonene og prosessene du trenger en MacBook Pro for, støttes direkte av Mac Silicon. Hvis ikke, vil mange av de viktigste hestekreftene du forventer ikke være til stede, siden arkitekturen trenger et Rosetta-lag for å oversette og gi kompatibilitet.

Men utover det? Bygg kvalitet, tastatur, styreflate, batterilevetid, skjerm, hestekrefter, brukervennlighet - dette er den komplette pakken, og det er igjen miles å gå for konkurransen her.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Fantastisk byggekvalitet, flott skjerm, utmerket batterilevetid, fint tastatur, solid M2 Pro-brikke.
-
Ehm ...
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content