Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle får ny utvidelse i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I januar kunne Nintendo og Ubisoft annonsere at Donkey Kong vil innta Mario + Rabbids Kingdom Battle i en helt egen utvidelse. Da var planen at denne skulle komme i løpet av våren, men det har vært veldig stille fra apen siden den gang. Nå vet vi hvorfor.

Mario + Rabbids Kingdom Battles Donkey Kong Adventure-utvidelse skal nemlig først komme en gang i juni. Vi har fortsatt ikke fått en eksakt dato, men i stedet en god del informasjon om hva som venter. Blant annet vet vi nå at det ikke bare er Donkey Kong som får utforske tre helt nye omgivelser, men at han også får hjelp av Rabbid Peach og Rabbid Cranky. Sistnevnte er selvsagt en Rabbids-utgave av Cranky Kong, så vi får ikke bare én ape å spille som.

Begge to vil ha helt nye egenskaper og ferdigheter. Donkey Kong kan for eksempel plukke opp både venner, fiender og ting i miljøet før han kaster til nye steder eller skadelige feller. Slik kan man kaste Rabbids Cranky for å la han skyte mens han er i luften, noe som gjør skade over et større område og bak dekning. Cranky kan også bruke stokken sin til å slå fiender, fortelle historier for å få dem til å sove, bruke Barrel Bolt-angrepet for å skape en stor eksplosjon som skader alle i nærheten, og den Hero Sight-lignende Stink Eye.

Donkey kan på sin side gjøre mer enn å bare kaste ting. Han kan kaste Bwananarangen sin for å skade flere fiender i samme runde, lokke fiender nærmere med Magnet Groove før han så viser akkurat hvor hardt han kan slå i bakken, samt skade alle som kommer nærme nok med Hero Sight-kopien Hairy Eye.

Rabbid Peach får også noen nye ferdigheter, men disse holdes i stor grad hemmelig for øyeblikket.

Det er ikke bare figurene som byr på noe nytt heller. Som sagt vil de tropiske omgivelsene være helt nye også, og inkluderer nye gameplaymekanikker. Donkey Kong kan for eksempel bruke noen nye ramper på kartene til å bevege seg lengre i løpet av en runde ved å hoppe på dem. Både du og fiendene kan også ta skade og skyves bortover av vannfontener som kan skyte i ulike retninger en gang hver runde, så da gjelder det å ikke være i nærheten av disse når du er ferdig med runden din.

På papiret får vi altså en god del mer å gjøre i Donkey Kong Adventure-utvidelsen, så her er det bare å glede seg til å hoppe inn i den overraskende gode franchise-blandingen igjen i sommer.

HQ
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Relaterte teksterLoading next content