Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle får season pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi skal ikke gå langt tilbake i tid for å høre folk si at Nintendo alltid leverte komplette spill som ikke trenge oppdateringer eller utvidelser. Man kan fortsatt i stor grad si at de fleste av spillene de lanserer er ganske finpusset, men den utvidelsesbiten er nå tatt av vinden.

Når de i tillegg samarbeider med Ubisoft burde man vel egentlig forutsett at Mario + Rabbids Kingdom Battle ville få et season pass, og nå er det bekreftet. Med å kjøpe dette vil du få de to kommende utvidelsene, samt litt eksklusivt snadder på lanseringsdagen. Den 29. august vil du få tilgang til åtte eksklusive steampunk-aktige våpen. Senere i høst vil det også komme nye solo- og samarbeids-kart vi kan bryne oss på, før det som høres ut som den største utvidelsen kommer neste år. Da får vi nemlig en egen historieutvidelse de ikke ønsker å si noe om for øyeblikket.

Høres dette fristende ut, eller er det helt uinteressant?

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Relaterte teksterLoading next content