Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Marshall Willen

Liten og bærbar - men kanskje litt for liten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Marshall-merket ble for over ti år siden lisensiert ut til svenske Zound Industries, som på den tiden var mes kjent for sitt Urbanears-merke, som jeg synes hadde en fantastisk balanse mellom pris og kvalitet. Heldigvis er de fortsatt i live og deres nyeste in-ears er laget av 97% resirkulert plast.

De har tatt dette med inn i sine Marshall-merkede produkter også, og Willen er laget av 60% resirkulert PVC-fri plast, og nei, de er ikke laget på samme fabrikk som Marshall-gitarforsterkerne som enhver tenåringsgutt med kjærlighet for Gibson eller Fender kjenner og elsker. På den annen side lages det virkelig solide Bluetooth-høyttalere i alle størrelser.

Marshall Willen

Nyeste og minste skudd på stammen er denne Willen, en liten firkant med en 2-tommers fulltoneenhet drevet av et 10-watts klasse-D forsterkermodul, og to passive enheter av ukjent størrelse, til gjengjelde får du 15 timer batteritid og IP67-sertifisering til 1090 kroner. I gamle dager pleide jeg å hive produktet i en balje med vann, så det gjorde jeg også her. Det gir en vesentlig bedre bassgjengivelse for å si det mildt, men IP67 dekker altså kun ned til én meter under vann (kun ferskvann) i 30 minutter. Dessverre synker den som en stein, og det må du huske på før du tar den med på kanotur. På den annen side er det en innebygd mikrofon slik at du faktisk kan bruke den som en liten konferansehøyttaler.

Det er en solid stropp på baksiden, en betteriindikator, et lite kontrollhjul og en sentral Bluetooth-knapp. Du kan få den i to farger, enten sort og kobber, eller kremfarget og lysegrå.

Dette er en annonse:

Den er superenkel å bruke, og med litt flaks får den plass i lomma. Det finnes en tilhørende app med ulike forhåndsinnstillinger - jeg har testet med "Marshall Signature Sound", og så kan man fint kombinere to høyttalere for ekte stereo.

Marshall Willen

Frekvensresponsen er satt til 100-20KHz, men egentlig tror jeg den er mindre. Den kan levere et ganske fint lydtrykk opptil 8-9 meter unna, men det er ikke med mye bass og man kan glemme alt om dybde i lydbildet, pianoovertoner eller annet, for du kan stort sett ikke høre annet enn stemmer, og det er det. Den er grei til en tur på stranden, men jeg kan ikke gi mange poeng for tradisjonelle HIFI-kvaliteter når grunnleggende ting som mellomtone ikke finnes i det hele tatt.

Det er grenser for hvor smått man kan lage ting, og den grensa er nådd hos Willen. På den positive siden er den superbærbar, og det er nok den primære grunnen til at folk vil kjøpe den. Prisen er dog høy, men det er den på nesten alle disse produktene til min store irritasjon.

Dette er en annonse:
06 Gamereactor Norge
6 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Marshall Willen

Marshall Willen

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Kim Olsen

Liten og bærbar - men kanskje litt for liten.Loading next content