Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marsupilami: Hoobadventure

Marsupilami: Hoobadventure annonsert av Microids

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microids jobber for øyeblikket med det lekre Asterix & Obelix: Slap Them All, men de har tydeligvis flere planer for spill basert på fransk-belgiske serier. Nå har de annonsert Marsupilami: Hoobadventure, utviklet av Ocellus Studio, der vi får spille som tre ulike Marsupilamis: Hope, Punch og Twister.

Det ser ut til å være et ganske tradisjonelt 2,5D-plattformspill. Og vi får blant annet besøke steder som "Palombian-jungelen, en kystby og et forlatt tempel", mens vi leter etter skjulte fjær og hemmelige dojoer.

Marsupilami (kjent som Spiralis her til lands) ble skapt av den belgiske tegneserieartisten André Franquin tilbake i 1952, og det har blitt sluppet spill basert på denne karakteren tidligere, som Marsupilami til Mega Drive i 1995. Se de første skjermbildene fra det nye spillet nedenfor.

Marsupilami: Hoobadventure slippes den 16. november til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One.

Marsupilami: Hoobadventure
Marsupilami: Hoobadventure
Marsupilami: Hoobadventure
Marsupilami: Hoobadventure
Marsupilami: Hoobadventure

Relaterte teksterLoading next content