Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conan Exiles

Massiv Conan Exiles-oppdatering utsettes til august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Planen var egentlig at Conan Exiles skulle få en massiv oppdatering til PC i løpet av sommeren, men nå viser det seg at vi må vente litt lenger enn planlagt.

Funcom har nemlig lagt ut en melding med både gode og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at PlayStation 4- og Xbox One-eiere kan glede seg til at oppdatering som vil ta konsollutgavene til samme punkt som PC-utgaven etter planen skal være klar senere i dag. Uheldigvis er den dårlige nyheten at PC-spillere må vente til starten av august før de får laste ned oppdateringen som skal fikse over fem hundre ting i spillet. Utviklerne sier de har jobbet så hardt de kan i forsøk på å få oppdateringen klar for store deler av studioet tar sommerferie, men de klarte ikke å få den stabil nok til at de tør å slippe den like før mange drar hjem. Dermed må du fortsatt nøye deg med utgaven som er på testserverne om du ikke klarer å vente på at forbedringene er offisielt klare.

Conan Exiles

Relaterte teksterLoading next content