Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Star Wars: Knights of the Old Republic

Skrevet av: Xtord   2016-12-12

Sjanger : Rpg
Platform: PC
Tillegg: ingen
Timer: 37t og 51min
Orginal anmeldelse , veldig annerledes en denne, men brukt som mal : http://steamcommunity.com/profiles/76561198029093963/recommended/32370

Jeg tenkte siden det er Star Wars uke ( Rogue one), hva er bedre en og skrive en anmeldelse av Star wars. Og hvorfor ikke da KOTOR. Og før noen sier ja, jeg skjønner også folk veldig godt hvis dem liker kotor 2 bedre

I kjent bioware stil så kan du være god ( jedi) eller ond ( sith) eller nøytral ,det går sikkert an å diskutere dette. Jeg brukt rundt 90% av tiden å spill som Jedi. Dette er spill med utmerket gjennomspilling verdi på grunn av akkurat dette. Det at kan gjøre forskjellige valg, utføre oppdrag på forskjellige møter osv.

Så la oss stare med gameplayet. Gameplay/combat er et form for real time, men dice based combat, hvor avhengig av dine skill øker sjansen din og treffe. Og selv om spillet kan være litt vanskelig, litt brutalt hvis du tar og setter alle dine skills point feil. Så er jeg mer der at det er kanskje like mye din skyld som spillet, men dog det er nok en ulempe for folk. Men, blir det litt for hektisk kan man trykke pause og så bestemme opptil 4-5 moves for hva du skal gjøre og kompanjongene dine, hvem skal angrepe hvem osv.

Hver gang man levler opp så før man jo skills points, force points og feats. Litt vanskelig og forklare forskjellen, men skills er mer hacking av PCer, charisma også videre, hvor force points er mer force lighting, kasting av laser sverd etc. Feats er mer effektivten din, skal du bruke to sverd/laser sverd, skal du fokuser på skyting, ubevæpnet osv. Ja, du kan være en jack-of-all-trades, men det er ikke anbefalt.

Dette her leder oss til våpen, og vi har mye forskjellige typer alt fra laser rifler, til sverd, laser sverd , granater, miner osv. Mer enn nok av forskjellige våpen, og så kan både våpen og rusting/klær oppgraderes.

I tillegg så må man nevne at vi har kompanjonger så vil hjelpe deg. Hver av de med siden egen personligheter, hver av de med sine egne ulemper og fordeler. For eksempel noen ganger kan det som regel være smart og ha med en kompanjong som er god til hack PCer hvis ikke du bruker skills der eller ha med den ekstra healer osv. Når det er sagt så er kanskje en par av de litt kjedelige, men dette vil nok variere fra person til person. Du har også en kompanjong der uten og «Spoile» som er ganske så genial.

Når det kommer til plot så er det relativt greit, mer enn akseptabelt nok etter min mening. Du har en god twist, men dog den kan være litt forutsigbar for noen. Ellers så får du en par gode skurker, noen side oppdrag med sine små egne plot som funker ganske bra. Jeg vil si når det kommer til plot og karakter utvikling så er det nært perfekt.

Voice aktingen er akseptabelt å gjør jobben sin. Det er akkurat vanskelig nok og har bra nok med gjennomspillings verdi. Så kan man også nevnes at man heldigvis for en del valg som er litt vanskelig og velge mellom. I tillegg har spillet en veldig bra atmosfære.

Tilslutt så kan man nevne at musikken gjør sitt stykke og er mer en solid nok.

Så vil jeg avrunde med å nevne de små feilene dette spillet har. Og nei, ingen spill er perfekt, men dette er nært. Ved siden av en dum siste boss, for all det vanskelig, men rett og slett en irriterende boss. Tar litt for langt tid. Kan kanskje å nevnes at for noen vil plottet være forutsigbart.

PS: et av min absolutt favoritt RPG i den sjangeren, i den rom-RPG sjangeren hvis vi kan kalle det, det.

Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10