Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
MEDLEMSANMELDELSE

Ratchet & Clank: Up Your Arsenal

Skrevet av: Xtord   2017-01-11
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Sjanger: Action-Platformer
Platform: Ps3
Tillegg: Ingen
Timer 16t og 1min ifølge save filen :)
Ikke spoilers

La meg få en ting på det rette , hadde det vært opp til meg så hadde jeg ikke måtte bruke karakter systemet. Siden jeg dog må så får dette enkelig 8,5.

Når det er sagt så er dette nok litt for likt ratchet and clank 2 uten at det nødvendigvis er noe negativt, og jeg savner virkelig de fly oppdragene i rommet som var i 2ern. Det er fremdeles fly oppdrag her men, de er ikke rommet men heller nede på bakken.

Så da var det sagt... det er ikke noe må å spille de andre spillene i serien, du får en par referanser her og der , men ikke noe all verdens viktig. Men, dog er de anbefalt allikevel spesielt nr 2.

De første 30min, føltes ut som et stort lite spørsmålstegn for meg, hva skjer, hvorfor blir vi invadert , jeg sleit med å skjønner hva som forgikk ,det skjer ikke ofte, historien starter nok litt for brått og det tar litt tid før du til slutt skjønner hva som skjer, en det kan for all del hende jeg følte dårlig med. Uansett, det er ikke en historie(plot drevet) som er allverdens å skryte av , du drar fra planet til planet for å stoppe spillets hovedskurk Nefarious.

Men, hvem spiller Ratchet and clank for dens historie da. Skurken er så om så, helt grei, han har en normal/typisk motivasjon for skurker. De andre karakterene i spiller har sin sjarm, men ikke allverdens å si for historien, eller karakter utvikling ved unntak kanskje av Sasha. Selv om de fleste av karakterene for man et greit nok inntrykk av hvordan personligheten demmes er . Qwark er den samme gamle idioten.

Det spillet gjør bra er gameplay og variasjon. Du har så mye forskjellige våpen, alt fra flame våpen, droider, pisk og bomber, som hjelper deg osv. Andre ting som er vært å nevne er at man styrer tre karakterer her i motsetning til to karakter i 2 ern. Du styrer Quark i en 2d verden fra tid til annen. Og Clank sin oppdrag er mer ut på puzzle og platform enn ratchet som er action og platform. Oppdragene går stort sett ut på det samme . Hver bane har også samleobjekter man kan samle.

Så har du en arena med masse forskjellige utfordringer, alt fra å klare en vis antall bølger av fiender med / eller uten tid, bruke et spesifikt våpen, det beste stedet å teste nye våpen eller oppgradere de eller får å få penger noe som er bra for da blir du litt mer engasjert til å se hva slags våpen du liker og hvordan de funker. Spillet har vel som de foregående også en new game plus, der du tar med deg våpen og andre ting med videre . Og etter at du klarer enkle planeter får du også et valg om å ta side oppdrag som er morsomme, og varierte nok , alt fra beskytte, angripe, noen er drep enkle fiender med fly osv.
Variasjonen er det altså ingenting i verden med.

Dessverre kan man fort føles litt for overpowered , spillet føltes i stort grad mye lettere en Ratchet 2 og de desidert fleste våpen følte jeg også oppgradert seg kjappere, skulle også likte å sett større variasjon i design på våpen når de oppgraderes. Ingen av bossene er nevneverdige. De er heller ikke vanskelige, ved unntak kanskje av første del av siste boss, men selv han kunne vel hvert en del verre . Spillet sliter kanskje litt med balansering problemer , men for all det ødelegger ikke for at det spillet er morsomt og at det har relativ god humor.

Det er vært å nevne at man kan importere save filen fra ratchet 2 og da får du et par av de gamle våpnene over.

En ting jeg ikke har nevnt er musikken. Musikken er ganske bra, gjør det den skal for innlevelsen. På en av planetene stod jeg 10 min i ro, bare for å høre på musikken det tror jeg ikke har skjedd før. Vil ikke si det er spill verdens beste musikk, men det gjør sin jobb. Og den hjelper å få de fleste planetene til å ha sitt eget preg, du drar innom mye forskjellige planeter som alle føles forskjellige ut. Det er også vært å nevne at hver bane har samleobjekter man kan skaffe.

Spillet føles akkurat langt nok. Og det er bra. Det må også ha gjort noe riktig siden jeg husket en del av banene fra da jeg så på og fikk spilt litt av det hos noen kamerater i barneskolen for 11-12 år siden. Derfor er jeg ikke enig at banene er noe dårligere enn 2 ern som noen vil nevne.
Er du glad i action spill med platform elementer er dette vært å prøve.

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10