Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Da jeg hørte at det skulle komme et nytt Zeldaspill, gledet jeg meg skikkelig. Og da jeg satte det inni og kom til hovedmenyen, skjønte jeg at jeg ikke kom til å bli skuffet.
For dette spillet er som andre Zeldaspill, fantastisk. Det er et utrolig flott spill, og grafikken er kansje ikke som på Xbox 360 eller PS3, men alikevel er den ganske bra.

Historien handler om at Link må redde Hyrule, og denne gangen er det større og vakrere enn før, og det sier en hel del. Det ligner på Ocarina of Time, men med en hel del nye saker. Landskapet er utrolig vakkert i spillet, og det er mange flotte minispill og puzzles i templene og ellers.
Bossene var ganske lette egentlig, men de var alikevel underholdende. Karakterdesignet er flott, det er mange merkelige figurer, som Den avskyelige snømannen. Disse figurene er ganske morsomme, og de fins det mange av i spillet.

Kontrollsystemet er ganske lett å lære seg, og det er underholdende å bruke wii remoten som sverdet eller sikte med buen og hookshootene. Det fungerer ganske bra, der har Nintendo gjort en flott jobb. Musikken og lyden fungerer strålende, og det gir den rette stemningen.

Twilight Princess er verdt pengene, både for spillet og for wiien.
Det synes ihvertfall jeg

Lyd:10/10
Grafikk: 8/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet:10/10

Medlemsanmeldelser31
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10