Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 1942

Battlefield 1942 er et svært underholdende spill som lar deg bedrive krigføring på land, til vanns og i luften. Man har et arsenal av våpen og velge mellom, og svært mange av banene på spillet er gode.

AI-en er dessverre dum som et brød, så spillet kommer best til sin rett mot andre spillere over internett. De datastyrte motstanderne kan prestere å sikte rett på deg og av en eller annen grunn la være å skyte, eller de kan ta av med et jagerfly og fly rett inn i en fjellside. Nei, disse mennene er ikke Mensa-medlemmer.

Grafikken på spillet er grei - selv i dag - og gameplayet løfter spillet såpass at jeg fortsatt kan spille spillet i time etter time. Teksturene er ganske rene og fine, og hakkete kanter er heldigvis et temmelig sjeldent syn.

Battlefield 1942 lar deg innta støvlene til japanske, tyske, engelske eller amerikanske soldater. Hvis du kjøper pakka "WW2 Anthology" så får du med utvidelsespakkene "Road to Rome" og "Secret Weapons," og da har du også franskmennene og italienerne til rådighet.

Noen ganger savner jeg den pulserende actionstemningen som er å finne i for eksempel Call of Duty, men Battlefields underholdende multiplayermodus og til tider overveldende krigføring, veier opp for dette.
Det kan til tider føles litt platt og kjedelig når jeg står på slagmarken, og dette er en av de viktigste negative sidene ved spillet.

Battlefield 1942 ble kåret til "Game of the Year" i 2002, og lever uten tvil opp til forventningene. Jeg velger å gi spillet 9/10, til tross for en del feil. Spillets gameplay er så gjennomført og bra, at denne karakteren er mest passende. Hadde motstandernes AI blitt rettet opp, så kanskje toppkarakteren hadde vært innenfor rekkevidde.

Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10