Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Big Brain Academy

Skrevet av: psp1   2007-08-01

pluss Lett å spille, flerspillermodusen byr på en rekke intense og underholdende kamper - du vil vel ikke at noen skal kunne si at de er smartere enn deg?

minus Enspillermodusen er en vits og jeg gikk lei på en kveld

Big Brain Academy for Wii» er det første konsollspillet i Nintendos suksessrike hjernetrimserie.

Du skal løse diverse oppgaver og på den måten bli smartere, ihvertfall påstår den japanske spillkjempen det.

15 typer oppgaver
Oppgavene er delt opp i ulike kategorier, for eksempel tester noen regneferdighetene dine mens andre fokuserer på hukommelsen.

Blant annet skal du telle hvor mange baller av en bestemt type som havner i en kurv, legge skinner så et tog kommer seg ditt det skal, og gjenta små musikkstykker i omvendt rekkefølge.

Enspillermodusen består av en større test hvor du skal løse en rekke oppgaver og til slutt få vite hvor mye hjernen din veier (som i «Big Brain Academy» til DS), og en del hvor du kan trene på en bestemt type.

Dessverre inneholder hver av de fem kategoriene bare tre unike oppgaver og jeg gikk lei i løpet av en time.

Jeg synes de både er for simple og lette, og spillet ble fort ensformig. Riktignok hoster «Big Brain Academy for Wii» ofte opp nye variasjoner, men det hjelper lite.

Artig flerspillermodus
Flerspillermodusen er heldigvis mye bedre og det er her du får valuta for pengene.

Opp til åtte stykker kan konkurrere om å være førstemann gjennom et sett med oppgaver, klare så mange som mulig før tiden går ut, eller holde ut lengst mulig på en bestemt oppgave.

De fleste modusene krever at man deler seg inn i to eller flere lag, og vi hadde det kjempemorsomt når vi testet flerspillerdelen.

Takket være den enkle kontrollen kunne alle bli med og konkurransen var knallhard, det er ikke hver dag man kjemper om å være smartest.

Som å gjøre lekser
Alt i alt kan «Big Brain Academy for Wii» sammenlignes med det å gjøre lekser. Alene blir det fort kjedelig, men sammen med andre er det ihvertfall litt gøy.

«Uheldigvis» finnes det flerspillerspill til Wii som er kjempegøy, før du investerer i «Big Brain Academy» bør du spille deg grundig lei på både «Rayman Raving Rabbids» og «Wario Ware Smooth Moves».

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10