Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Final Fantasy XII

Skrevet av: sk8er   2007-09-15

Grunnen til at jeg kjøpte dette spillet var fordi pcen min hadde krasjet og jeg var drit sur og ville ha et bra spill, så jeg og eppi gikk på kino og før vi drog hjemm igjen så gikk vi innom free record shop der dette fantastiske spillet stod, jeg stod og tenkte på om jeg skulle kjøpe det, jeg har aldri spilt et final fantasy spill, jeg hadde to spørsmål, ville jeg trenge å spille alle de 11 andre final fantasy spillene for å kune nyte historien, men det fant jeg ut at ikke var noen problem siden ingen ff spil utenom x-2 og x ikke heger sammen, det andre spøsmålet mitt var om dette spillet kunne være like bra som alle sier det skal være, men uansett så bestemte jeg meg for å kjøpe dette spillet.

Det angret jeg ikke på, dette er d flotteste singel player spillet jeg har spilt, slår til og me half life 1. Fantastisk historie flott grafikk for å være ps2 og intersante hovedpersoner, det har en veldig engasjerende historie og virkere som om det er ganske langt.

Jeg har hørt mange som mener dette er det beste final fantasy spillet siden 7en og mange som mener det er et av di dårligere final fantasy spillet, men jeg har ikke spilt noen andre final fantasy spill uten ff3 som jeg kjøpte etter dette til ds.

Spillet foregår i en verden som heter ivalice der to stormakter som heter rozarria og archadia har en stor krig og alle de små landene som ligger imellom dem blir slukt opp i denne konflikten. Et av disse landene heter dalmasca. Der kommer vår hovedperson fra, og dette landet har blitt invadert av archadia som er i krig med rozzaria.

Grafikk: 10
Lyd:8
Gameplay: 10
Varighet: 10

Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10