Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Smash Bros. Melee

Fantastisk spillglede!

Super Smash Bros. Melee er et mesterverk i mine øyne. Jeg synes det er helt vanvittig morsomt å gruse alle kjære og kjente nintendo-figurer om og om igjen. Spillet har kanskje en grei en-spiller del, men det skinner virkelig i multiplayer-delen. Det tar to sekunder å glemme at det er et ca 5 år gammelt spill i 2D, og du blir kastet inn i en hektisk slagmark.

Smash Bros er ikke akkurat en grafikkperle. Karakterene er godt animert i ordentlig nintendo-stil, men banene er kanskje noe udetaljert. Men den er bra. Hverken mer eller mindre.

Gameplayet er nydelig og hektisk. Knappene skal trykkes, control-sticken smadres, enkle komboer utføres og angrep blir blokkert eller dodget. Pokèmoner, bomber og andre farligheter flyr vilt rundt. Skaden begynner å hope seg opp, og du flyr lengre og lengre. Til slutt får du tak i hammeren, og går totalt berserk på dine tre motstandere. Alle flyr til hver sin kant og du brøler et skikkelig "Eid!" eller noe lignende i ansiktet på vennen din, før de starter på nytt ved siden av deg. Med mindre score, men masse hevn og sinne å dele ut. Kontrollene sitter perfekt, knappene gjør det de burde og komboene er simple og varierte. A-knappen deler ut "vanlige" slag og B-knappen deler ut slag spesielle for den karakteren. Holder du Control-sticken opp, slår du oppover. Holder du den ned, slår du lavt. Simpelt, men det funker nydelig. B-knappene gir karakterene forskjellige styrker og variasjon seg i mellom.

Ikke mye å si hverken negativt eller positivt om lyden. Kanskje utenom mario theme;)

Holdbarheten er ekstremt bra. Jeg har det fortsatt sinnsykt gøy hver gang jeg drar fram gamecuben, enda det er fire år og tre konsoller siden jeg kjøpte det. Kampene er sjeldent like, og føles veldig varierte. Det er også tre story-moduser, spesielle event-battles, fire forskjellige multiplayer-moduser og en drøss mer. Mange forskjellige karakterer også. Veldig god holbarhet.

Konklusjon:
Sinnsykt bra spill multiplayer, som enhver gamecube-eier med venner burde ha. Fortsatt.

Grafikk: 8/10

Gameplay: 10/10

Lyd: 7/10

Holdbarhet: 10/10

Totalt: 9/10

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10