Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Skrevet av: CeroX   2007-10-04

Endelig har jeg fått avsluttet det siste kapittelet i Master Chiefs historie og jeg er stor fornøyd med spillet, men jeg vil ikke si at jeg er positivt overrasket på noen måte.

Bungie har mekket sammen en fantastisk singleplayer del som inneholder masse av historie og filmsekvenser. Grafikken er nydelig og lyden er inte annet enn fabelaktig. Dessverre så syns jeg de kunne godt ha jobbet litt mer med AI'en til dine medsoldater. I mange tilfeller er de så utrolig dumme. Det er ganske frustrerrende når du sliter deg gjennom på Legendary og så får du en warthog i ryggen. Da går grensen.

Bungie har gjort det de var ment til å gjøre og har innfridd alle forventninger. Men som noen andre syns jeg Bungie har holdt litt igjen på mulighetene og historien er litt for forutsigbar. Jeg syns Bungie teamet kunne ha puttet flere overraskende momenter inn i historien. Men ellers så er dette en knallgod slutt på trilogien.

Multiplayer delen er utrolig bra. Hele gameplayet online er mye mer balansert enn i Halo 2 og moderinger på visse våpen har gjort mye med spillet. Men da er det ikke bare positive virkninger jeg snakker om. Jeg syns Halo 3 fortsatt føles nesten som Halo 2. Det har ikke blitt noe annerledes. Ja det har blitt litt mer balansert men fortsatt er alt litt for rotete for min del.

Halo 3 er ABSOLUTT verdt hver eneste øre.
Det er et must for alle som har en Xbox 360 i huset.

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10