Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Half-Life 2

Jeg husker fra min uskyldige barndom da man ble fascinert av spill bare det var 3D..savner i grunn de tider for da ble man nesten alltid overrasket over grafikk og skjermbilder..mens nå med HD og alskens finesser så har vi blitt bortskjemte når det gjelder spill og grafikken deres. Litt OT der...

Tilbake til saken...jeg husker det som om det var i går. Det var i herrens år 1999 at Half-Life kom...spillet som skulle revolusjonere spill industrien og påvirke FPS sjangeren framover..spillet ble en umiddelbar suksess og solgte i millioner.
Lenge etter og å ha blitt ferdig med det spillet gikk jeg og drømte opp et nytt spill...riktignok kom det jo noen tilleggspakker men det ble ikke det samme.
Men så....2 dager etter bursdagen i 2004 kom det alle hadde ventet på..Half Life 2! Jeg kunne ikke vente med å spille det..og det første jeg tenkte når g-man sto der...så detaljert og vakker (grafikkmessig) var nesten så jeg fikk tårer i øynene..gjennom hele spillet ble jeg forbløffet gang på gang..ønsket at det ikke skulle ta slutt..story messig så er spillet en klar 10èr fra meg..dette er selvfølgelig min mening. Men man kan bare ikke la være å fascinere seg over HL historien. Combines og Vortigaunts, Zombies og Antlion osv....for å ikke snakke om grafikken!!på den tiden var det jo revolusjonerende....konklusjonen er at dette er en av de beste spillene som er lagd!

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10