Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Halo 3

Et fantastiskt spill. Hva mer kan man si?
Jeg vil bare starte med å si at jeg har brukt lang tid med dette spillet, og jeg storkoser meg enda.
Det er et episkt spill som jeg nok aldri går lei av.

Campaign-delen er veldig kul, men jeg anbefaler at den bør spilles co-op. Historien er på topp og musikken passer som hånd i hanske.
Camp. er litt kort, men likevel underholdende.
Og vil du samle alle skullsene og finne alle terminalene, så vil du bruke mye lengre tid på campaign. Musikken er legendarisk og når du hørrer den bør du skru opp noen hakk.
Da vil du virkelig få den ultimate "halo følelsen".
Alt i campaign som musikken og historien, som jeg nevnte, er så godt satt sammen at det er som godteri å spille.
Og, motstanderne er mye kulere å drepe nå enn noen sinne..... Jeg må bare nevne det at jeg elsker å kaste spike grenade på alle brutsene som kommer i min vei...
Og kaste plasma grenade mitt inni en klunge med grunts, og bare se dem fly....
Medhjelperne ved din side derimot, kan virke som noen hodeløse høns. Hvis for eks. du må sloss mot mange bruter, så står bare menneskene på ditt lag og ser opp i luften.
De hjelper ikke en dritt. Og det kan også spesielt være veldig irriterende når medhjelperne dine kjører deg over med en worthog.... Den eneste måten de kan hjelpe deg med, er med å la dem sitte på når du for eks. kjører en worthog. Da skyter de ivertfall!

Våpnene og fartøyene slutter aldri å overraske meg i halo serien.
Og i 3'ern er det de kuleste våpnene og fartøyene som kommer inn i bildet.
Spartan laser for eks. er ekstremt kult, og jeg bruker det så ofte jeg kan. Spiker er ivertfall fett. Det kule med det er at du kan se "kulene". Det er nesten som en spiker pistol(lurer på hvor de fikk det navnet fra, og hva de ble inspirert av...).
Moongose er som en liten varsjon av wothog.
For ikke å snakke om chopper, som er Überfet, prowler, elephant, hornet, banshee osv.
Alle de gamle fartøyene som banshee har blitt forbedret. Det samme gjelder våpnene.
Needleren var ubrukelig i 2'ern men nå er den ett av de beste våpnene. Det er ikke slik at alle våpnene har blitt forbedret, men noen har også blitt litt "dempet". Som energy sword.
Det tar lengre tid mellom vært slag, og lengre tid tar det også når du skal så enkelt som bruke sverdet.

Det er uendelig med nye muligheter i halo 3, og de nye delene som forge og theater er to av dem. Jeg kan bruke lang tid på å se igjennom en film på theater mens jeg koser meg med en chips-pose i hånden.
Jeg tar mange screenshots som jeg gjerne vil dele med dere alle.
Jeg har allerede lagt noen baner med forge, og det skal jeg fortsette med!
Noen små forrandringer vil jo endre alt med en enkel bane. Det er litt pussig å tenke på, og spesielt når det er du som skaper de forskjellene. Og alt dette kan gjøres inn-game, mens andre spiller. Du kan hjelpe de på ditt lag, eller ødelegge for det andre lage.
Og hvis ikke du vil lage bane mens andre spiller, så lager du det alene hvor du kan lage alt som du helt vil selv, og så save banen, spille den på custom games så ingen kan endre på det du har gjort og så sende den til venner eller dele banen over nettet.
Som jeg sa, det er uendelig med muligheter.
Nå har jeg bare nevnt litt av det, men jeg anbefaler halo 3 brennende sterkt!

Nå vil jeg spille. Halo 3....

Medlemsanmeldelser51
Samlet karakter: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10