Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

OK, dette blir min første andmeldelse noensinne så ikke drep meg om dere ikke er enige.

Det første som slår meg når jeg setter spillet i min wii er grafikken.
Hvordan GR klarer å gi dette spillet 7/10 i grafikk er for meg et mysterium.
Jeg synes denne grafikken er tusen ganger bedre enn cel shadingen wind waker hadde, og spør du meg har aldrig Link sett kulere ut.
Nå som jeg har fått meg widescreen TV ser det ikke fullt så bra ut lenger, men designmessig holder det kraftig mål.

Historien er dritbra, jeg vil ikke avsløre mer enn nødvendig.
Du starter opp i en liten landsby, Link er ikke annet enn en liten gårdsgutt. Starten går ut på å gjøre små oppgaver for folk i landsbyen, inntil barna i byen blir kidnappet og ført ut i skogen. Her starter eventyret som smått.
Jeg kan ikke beskrive historien på en annen måte enn at den er fantastisk, og MÅ oppleves.

Så over til gameplayet, som etter min mening er mye bedre enn i alle zelda spill jeg har prøvd tidligere, følelsen av å kutte fiender med wii moten er ubeskrivelig. Flere ganger utnyttes wiimoten dritbra, det er ikke vanskelig i det hele tatt å treffe med f.eks pil og bue!

Lyden og musikken er jo også dritbra, savner dialog med stemmer da, men all den kule musikken trekker opp. I templene skaper musikken den perfekte mystiske stemningen som nintendo vil vi skal føle.

Spillets holdbarhet er for meg det sterkeste med spillet. Brukte om lag 40 timer på spillet, men det er fortsatt en drøss med ting å gjøre også etter at du er ferdig.


Konklusjon: Har du en wii,men ikke dette spillet så kjøp et NÅ med en gang, du angrer ikke, for meg er dette det beste spillet på maskinen!

Medlemsanmeldelser31
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10