Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Skrevet av: ncky   2007-11-19
Facebook
TwitterReddit

Den episke fortellingen om gutten i grønt er nok Nintendos største mesterverk innen kategorien.
Jeg har spilt Zelda-spill siden det kom til Nintendo 64 og har elsket vært eneste sekund av alle spillene siden. Og det er ingenting annerledes med the Twillight Princess. Spillet kan jeg ikke definere noe annet enn at det er en klassiker som vil alltid bli husket som en av Nintendos underverker.
Historien i dette spillet er helt utrolig og som vanlig må du løse klassiske nitendo/zelda-gåter for å komme deg videre. Som alltid skal du rundt å samle inn forskjellige ting i forskjellige templer, og kjempe deg igjennom en rekke oppfinsomme fiender ved hjelp av Wiis utrolig gode kontroll(om du ikke spiller spillet på Gamecube, som jeg ikke har testet).
Grafikken kan nok bli definert som gammeldags av gamerere som fokuserer fult og holdent på playstation 3 og Xbox 360s kraftfulle grafikk, men jeg vil bare si med en gang at grafikken er noe av det mest sjarmerende og herlige jeg har sett på lenge.
Historien er drivende og flott, og spillet forsetter og gi og gi. Dette gjør at selve dypheten og angret etter å spille mer blir utrolig. For meg er Twillight princess blitt veldig avhengihetsdannende, noe som kan været negativt og positivt på samme måte. Du har her i alle fall massevis av fantastiske timer å nyte om du skulle tenke på å kjøpe deg Nintendo Wii, for alle dere som allerede har den burde vel ha skaffet dere dette spillet for lengst!

Jeg kunne sagt så mye mer om dette klassiske mesterverket, men jeg stopper der.

Medlemsanmeldelser30
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10