Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Lord of the Rings Online

Skrevet av: ncky   2007-11-20

Begynnelsen i dette spillet varierer.. Spørs hvor du starter og hvilken rase du er.. Noen av stedene du begynner er kjedelige og tunge, mens andre er ekstremt livlige og omgivelses givende. Når du har fullført "intro oppdragene", blir alt helt forandret, hævevis av quests og verdenen blir enorm.

Spillet er greit gjennomført, men ikke så veldig mye nytt vis du sammenlikner med andre spill i kategorien. Mye av det var hentet fra Blizzards World of Warcraft, og ble enten tatt et steg opp eller rett og slett knudrett opp. Grafikken er utrolig god, verdenen er langt ifra ensformig som wow kunne bli iblant.

Jeg synes kampsystemet var ganske dårlig... man fikk liksom ikke kontrollere så mye selv - på wow for eks. kan man mye lettere lage egende slåss stiler, man kan jo det på LOTRO og forsåvet, men det blir alt for komplisert, jeg gjennkjenner mye av kontroll- og løpsstilen fra Guild Wars, og er ikke en veldig stor fan av dette.

LOTRO er et godt spill, hvor du blir dratt igjennom et underholdene og vakkert eventyr!
Selv om det ikke er så mye nytt i spille- systemet, er figurende, stedende og byggene fantastisk godt tatt ut fra Trilogi'en. Liker du MORPG spill, er dette noe for deg, selv om du liker eller missliker Ringenes Herre historien.

Karakteren havner på noe midt imellom 7 og 8...

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10