Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

Skrevet av: StayN   2007-12-01

Veldig bra! Dette er et av de beste actioneventyrspillene jeg har spilt. Dette er et av de spillene som gir deg den opplevelsen av at du bare må spille litt til for å se hva som skjer, men det dumme er at dette skjer helst etter det åttende drapet.

Helt fra du dreper den første personen og frem til det åttende er det ensidig i utførelsene. Men alikevel så er du grepet av spillet, og det er alltid like spennende når du skal flykte fra soldatene etter å ha begått et drap.

Som jeg allerede har sagt starter høydepunktet i spillet, som jeg ville ha satt en gylden 10 på, etter du finner ut at det er en kvinne som har tatt plassen for Robert, det niende offeret. Etter dette er det intens spenning før du omfavnes av blått lys når Assassin's creed lederen ligger med blod i tinningen forran deg. Rett og slett fantastisk.

Enda en ulempe er at når du har klart hele spillet, forsvinner interessen for spillet med et poff, og du vil neppe starte opp dette spillet så mange flere ganger, men du sitter igjen med en god opplevelse. Og du kommer garantert til å kjøpe en toer hvis det skulle komme en ut.

Anbefales sterkt!

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10