Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Tony Hawk's Proving Ground

Skrevet av: StayN   2007-12-01

Neversoft har en enorm utfordring foran seg nå ved neste spill, hvis det kommer ut et. Jeg er ganske sikker på det, og jeg er også ganske sikker på at det kommer til å bli veldig forbedret, og det vil i såfall skyldes EAs Skate. For dette Tony Hawk spillet var ikke bra.

For det første er det veldig likt de forrige spillene i serien, det er ikke så veldig mye nytt. Du skal ha en valgmulighet om å lage din egen historie. Der vil jeg si at de har snakket for mye, for det er adeles ikke mange forskellige muligeter. Det hele virker som et tredelt spill, for når du først har vært karriere-skater, blir du sugen på å ta en annen kategori, og vips, så er du en KarriereHardcoreRigger-Skater, det lever absolutt ikke opp til forventningene.

Til tross for dette er den i grunn litt underholdende, selv om jeg savner den gode gamle historien fra Tony Hawk's Underground, etter det har det blitt så mye tull og fjas.

Kontrollen er vel der det trekkes mest, til tross for "mo-cap" føles det ikke i det hele tatt som om du står på brettet selv, og ellers det samme som gamereactors offisielle anmendelse av spillet, hvor det står at du skal ta blant annen 52 kickflip i en combo og slå ned en haug med steet folk. Det er ikke et skateboardspill i det hele tatt nesten.

Kjøp heller Skate!

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10