Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Orange Box

Det finnes allerede mange anmeldelser om The orange box, så den skal jeg ikke skrive så mye om heller. -Det er en genial box der du får mye for de 399kr. du betaler. Dette har vi hørt før, men det vi ikke har hørt så mye om er Portal, som følger med i The orange box.

I Petter Hegevals anmeldelse om Orange box var alt han sa om Portal: "det er mest merkelig ikke morsomt" i tilegg til at han kalte det Portals. Jeg skal nå prøve å gi en litt større anmeldelse om Portal: Men vis du er en av de uheldige som ikke har spilt portal enda, eller ikke er ferdig med det, da bør du slutte å lese nå, for jeg kommer ikke til å prøve å holde plotet hemmelig, sånn som gamereaktor's anmeldere.

I Portal er du en "forsøks kanin" i Apartures Sciense. Du er en slags fange som ikke (foreløpig) kan gjøre noe for å komme deg til friheten. Du starter i sellen din og får en kjapp oppramsing av de få tingene du kan gjøre: Gå, hoppe, aktivere og etter vert skyte portaler.
Når du, ved hjelp av portaler, kommer deg ut av sellen hører du en morsom data stemme. Dette er den eneste stemen du får høre i spillet så bli vant til den!

Etter ca. 4 "baner" får du "portalskyter'n". Den funker som et gevær bare at den ikke skyter kuler, men portaler (først én, senere to). etter to baner til har du lært deg hvordan den brukes og er klar for vanskeligere "oppdrag". Og det blir vanskeligere! Men ikke umulig.

Siste bane er den lengste og er også veldig annerledes fra de tideligere. Den er også spennende. Og når du er ferdig er du helt klart ikke missfornøyd. Det er en enkel, men god historie som slutter uventet og bra.

Spillet er ikke så langt med sine 19 baner, men når du i tilegg har alt det andre som følger med i The orange box er det helt greit.
Lyden er god og kul musikk kommer inn av og til når det trengs. Grafikken er god, men ikke super. Ting som er nærme kan være litt
kornete. Når vi tenker på hvor god source motoren er kunne det nokk vært litt bedre grafikk. Gameplayet er bra det og, men det kan bli litt ensformig, det å skyte portaler rundt i hvite rom.

Portal er ikke et action spill, men det er likevel ikke bare et puzzel spill.
Så hvis du er ute etter action, spill Half-life2++, men vil du ha en litt annerledes spill oplevelse der du virkelig må bruke hjernen, så er Portal spillet.

Jeg er storfornøyd med den lille tiden spillet har gitt meg og jeg har kost meg med resten av boksen. Jeg vil ikke si noe sånn "løp og kjøp" nå, men dette spillet og denne boksen bør man virkelig ha.

Portal: 8/10
Grafikk: 7 Lyd: 9 Gameplay: 8 Holdbarhet: 7
-Et bra spill som virkelig tenker nytt.

Orange box:

Grafikk: 9 Lyd: 10 Gameplay: 10 Holdbarhet: 10
-Mange gode spill samles i en boks!

Jeg tror (og håper) vi får se en Portal 2 snart, der omgivelsene er annerledes. Kanskje Valve til og med får det sammen med Half life2 ep. 3. Vi får bare krysse fingrene.

Medlemsanmeldelser13
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10