Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

Det etterlengtete stor spille Assassin's Creed har endelig kommet.

Handling
I Assassin's Creed er du Altair som er topp Assassin, men han drepte en uskyldig mann under et oppdrag og og ble degradert til læling igjen. Altair må drepe 9 menn for å bevise at han er en verdig Assassin, de 9 mennene gjør forskjellige uloveligheter i
byene, Demaskus, Jerusalem og Acre. Detter foregår tredejekorstog i år 1191.

Historien er bra og grafikken er nydelig å detaljert. Friheten i spillet er stor. De fleste oppdragene går fra å banke informasjon ut av folk, til å stjele informasjon fra lomebøkene til folk som går på gaten.

De fårste du må gjøre når du kommer til en av byene, er å klantre opp en av de høeste bygninge og få mer utsikkt over byen. Oppdragene blir merket på karte man har i spillet. Når du edelig har fått tak i all den informasjonen om personen du skal snikkmorde, så kan du dra til stedet der personen er. Du kan enten gå til angrep på alle soldatene å drepe personen som du skal ta, eller å planlege et mord.

Grafikk:
Grafikken er utrolig detaljert og animasjonen på heste er noe av de beste jeg har sett.
Alle menneskene i byene ser forskjellige ut.

Lyd:
Lyden er bra og når man går rundt i gatene, kan man høre mennesker prate og folk som vil sele teper eller mat.

Gameplay:
Kampsystemet og klatresytemet er veldig realistisk og bra. Våpnene du har er et sverd (du får bedre sverd lenger ut i spllet), skjult kniv (som du kan snikk morde folk), kort sverd, kaste kniv og henda. Kontre angrepene er kule.

Grafikk:9
Gameplay:9
Lyd:8
Holdbarhet:9

Totlat 9/10 Fantastisk

+ Nydelig grafikk. Bra kamsystem og masse stealth action.

- Oppdragene kan bli litt enformige.

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10