Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

Det etterlengtete stor spille Assassin's Creed har endelig kommet.

Handling
I Assassin's Creed er du Altair som er topp Assassin, men han drepte en uskyldig mann under et oppdrag og og ble degradert til læling igjen. Altair må drepe 9 menn for å bevise at han er en verdig Assassin, de 9 mennene gjør forskjellige uloveligheter i
byene, Demaskus, Jerusalem og Acre. Detter foregår tredejekorstog i år 1191.

Historien er bra og grafikken er nydelig å detaljert. Friheten i spillet er stor. De fleste oppdragene går fra å banke informasjon ut av folk, til å stjele informasjon fra lomebøkene til folk som går på gaten.

De fårste du må gjøre når du kommer til en av byene, er å klantre opp en av de høeste bygninge og få mer utsikkt over byen. Oppdragene blir merket på karte man har i spillet. Når du edelig har fått tak i all den informasjonen om personen du skal snikkmorde, så kan du dra til stedet der personen er. Du kan enten gå til angrep på alle soldatene å drepe personen som du skal ta, eller å planlege et mord.

Grafikk:
Grafikken er utrolig detaljert og animasjonen på heste er noe av de beste jeg har sett.
Alle menneskene i byene ser forskjellige ut.

Lyd:
Lyden er bra og når man går rundt i gatene, kan man høre mennesker prate og folk som vil sele teper eller mat.

Gameplay:
Kampsystemet og klatresytemet er veldig realistisk og bra. Våpnene du har er et sverd (du får bedre sverd lenger ut i spllet), skjult kniv (som du kan snikk morde folk), kort sverd, kaste kniv og henda. Kontre angrepene er kule.

Grafikk:9
Gameplay:9
Lyd:8
Holdbarhet:9

Totlat 9/10 Fantastisk

+ Nydelig grafikk. Bra kamsystem og masse stealth action.

- Oppdragene kan bli litt enformige.

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10