Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mass Effect

Jeg har aldri likt rollespill. Helt siden jeg kjøpte Final Fantasy 3 til DS har jeg følt at jeg har blitt ekskludert fra sjangeren. Jeg føler at det er for vanskelig, og kjedelig. Jeg flykter heller til action sjangeren der det alltid er noe spennede. Derfor veket det interesse når jeg så Mass Effect, det som skulle hvise seg å være det første ordentlige actionrollespillet.

Siden jeg kjøpte Mass Effect har jeg aldri vært så gæren på å komme hjem. Jeg spiller omtrent 3 timer hver dag, men de siste dagene har det kanskje blitt 6 timer. Det er ingen over eller ved siden av. Mass Effect danker ut alt av konkurranse i en ellers så fortapt, og oversett sjanger.

Det er ikke perfekt, men aldri siden GTA 3 har jeg blitt så oppslukt i et spill. Det er ikke vanskelig å sette karakter på kvalitet, og Mass Effect definerer ordet.

Medlemsanmeldelser23
Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10