Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

Skrevet av: ncky   2007-12-30

Assassin's Creed er et spill jeg har selv gledet meg til helt siden jeg kjøpte meg en ps3, og selvfølgelig blir det forventninger ut av de lange månedene fra da, til nå. Vel jeg sier med en gang, jeg er langt ifra skuffet!

Den slående vakre grafikken gjør inntrykk fra starten av, og med det blir selvfølgelig landskapet sammen med byene prakfulle å se på.
Kontrollene i seg selv synes jeg var godt gjennomført og enkle å bruke(ps3 testet).
Måten man stealth assassinater vakter eller andre personer er så og si godt gjort og kan bli brukt på kreative måter, som å distrahere vakter som bevokter et område du har tenkt deg inn i.
Et veldig godt gjennomført område i spillet er også muligheten til å holde et øye med din egen status; om du blir overvåket av en vakt, om vakten er mistenksom eller om du faktisk er jaget av vakter. Det blir også vist når det er trykt å komme ut av eventuelle "hiding spots", som du kan gjemme deg i eller på så fort du er ute av syne for vaktene.
Den taktiske delen av spille er veldig sentral, for eksempel å klarere et sted for alle vakter før du gjør går inn for oppdraget. Dette er ikke nødvendig for suksess, men det kan blir fort lettere å utføre ting uten å bekymre seg for vakter som skyter piler på deg fra taket.

Imens du strevende prøver å oppnå din tidligere status i broderskapet, blir du utsatt for utfordrende kamper, og vanskelige oppdrag, men hva får du som spiller igjen for dette? Jo du får igjen dine våpen, ferdigheter, og du blir også hevet i rank for vært enkelt oppdrag du får fra din mester. Dette kan være veldig underholdende senere - prøve ut disse nye tingene, men de blir fort gamle(selv om jeg aldri blir lei av et ekstremt blodig counter-attack), og jeg ville gjerne hatt litt mer igjen enn bare et par enkle våpen og angrep, bare noen flere av disse kunne gjort forandringer. Utenom hovedoppdragene dine kan du også oppnå mer liv, om vi skal kalle det det, ved å finne view spots, og redde civillians fra vakter.
For å virkelig oppnå full snikmorder følelse(noe dette spillet har i massevis) kunne jeg godt tenkt meg noen oppdrag om natten, og kanskje da brukt en mørk drakt, jeg vet ikke om dette streber imot Ubisoft Montreal's mål med spillet, men i mine tanker virket det som en kul idè.

Historen er preget hovedsakelig av et minne, og det er i dette minnet du altså spiller snikmorder, jeg skal ikke si noe annet om historiens innhold enn at du kan vente deg en drivende, spennende, men kanskje også litt komplisert historie.

Jeg sitter nå å er glad over å kunne si at jeg har fullført Assassin's Creed, og vis noen skulle finne på å spørre etter et spill man virkelig får følelsen av å være en Assassin eller bare av å være en kaldblodig morder, skal jeg svare stolt at dette er spillet du ser etter...

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10