Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mass Effect

Mass Effect tar deg med inn i en dyp, involverende og spennende verden. Det starter med at du bygger din egen karakter, som du leder igjennom en ganske tøff story-line. Mass Effect har fått en meget bra kritikk, kanskje det har blitt litt oppskrytt.. Jeg er ikke sikker.

Spillet handler grovt sett om at menneskene finner skjult teknologi på planeten Mars. Denne teknologien kaster menneskene mange tusen lys år ut i universet samt et hopp 200 år lengre ut i menneskenes evolusjon. Menneskene starter raskt å etablere seg rundt om i universet ved å skape menneske bebodde kolonier, rundt om på de forskjellige planetene i galaksen vår "The Milky Way".

Etter få minutter i spillet blir du sendt ut på et mission som går fra et egentlig kanskje harmløst "frakte mission" til en ganske omfattende krig. Ganske snart introduseres du for en alien kalt "Saren". Og hva "Saren" har med ødeleggelsen av alt liv i melkeveien å gjøre finner du ut etter som du kommer videre ut i spillet.

Mass Effect er helt klart et kjempe bra spill, som går dypt. Kanskje ikke så dypt som jeg hadde trodd, men. Et eksempel er at valgene du tar, har ikke så mye med hvordan historien utarter seg som mye av kritikken spillet har fått. Dette får meg til å føle meg ferdig med spillet etter at jeg spilt igjennom det en gang. Jeg får følelsen av at jeg har sett det som er å se.

Skytingen er heller ikke veldig imponerende. Det er stort sett det samme hele tiden.
Grafikken er heller ikke så veldig mye å skryte
av, der texture loadinga er veldig treg, dette gjør at etter du har gått igjennom en dør, eller det kommer en film sekvens, blir alt tåkete, alle detaljene forsvinner, osv. De dukker selvfølgelig opp igjen, etter noen sekunder. Men det er virkelig irriterende.

Ellers er Mass Effect et veldig bra spill. Jeg setter virkelig pris på at det kom et spill av denne kvaliteten. Det er virkelig et spill som anbefales sterkt fra min side. Kan være litt kort, men ikke hvis du koser deg litt med det og side oppdragene.

Mvh Filimonki

Medlemsanmeldelser23
Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10