Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Orange Box

Den største og beste spillsammlingen jeg noensinne har sett eller hørt om.

Historie: Redd verden fra The Combine, en masse aliens og soldater + lek rundt i et laberatorium kontrolert av en gal PC. Er mye mer engasjerende en du får inntrykk av her.

Teknisk: På Half Life 2 har grafikken fått seg en skikkelig finpuss, og begge episodene har flott grafikk fra før. Portal er nok ikke verdens fineste spill, men Team Fortress 2s tegneserie aktige stil passer spillet meget godt. Lastetidene er også sterkt forbedret i forhold til Half Life 2 på PC. Som mange sikkert har bemerket før meg er ansiktsanimasjonene de mest realistiske jeg har sett. Fysikken er enda mer imponerende

Lyd: Med et stemmeskuespill i verdensklasse, og noen av de mest stemmningsfulle melodiene noensinne er det ingen ting å utsette på. Spesielt Ravenholm, den zombieinfiserte byen midt i spillet, er så stemmningsfull og uhyggelig som det går ann å få til, bare Bioshock har en bedre stemmning enn dette. Musikken i starten av banen har mye av skylden i dette. Episode 2 har også mye passende musikk, det kommer alltid i riktig tid.

Gameplay: Half Life 2, Episode 1 og 2 og Portal går alle i forskjellig grad ut på å løse noen godt lagde oppgaver for å komme videre, ved hjelp av den fantsiske fysikken og noen stilige geværer du får utdelt gjennom spillenes gang: nemlig Gravity og Portal geværene. Disse to løfter spllopplevelsen til nye høyder alene.

Holdbarhet: Det er hele fem spill i The Orange Box, og en kommer nok til å spille gjennom alle spillene flere ganger. 99 achievements kommer til å holde deg gående en god stund, spesielt Little Rocket Man og Zombie Crusher. og du kommer nok til å spille gjennom Portal flere ganger. Team Fortress 2 er også et knakende godt flerspillerspill.

Historie: 10/10
Teknisk: 9/10
Lyd: 10/10
Gameplay: 10/10
Holdbarhet: 10/10

Medlemsanmeldelser13
Samlet karakter: 9.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10