Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Paper Mario

Skrevet av: WES   2008-01-13

Det første paper mario spillet ble lansert til n64 i 2000, så kom det til gc som the thousand years door. Paper mario var kul og smidig, men kan wii versjonen fortsette paper mario lisensen?

Denne gangen er random battles borte, og nå gjelder 2-d plattform for alle penga. Du starter med mario og luigi sitter i huset sitt og drikker(vet ikke men sikkert sprit) så kommer soppehue og sier at prinsessa er tatt. Begge brødrene drar til bowsers slott der de møter grev bleck, som er slem og tar med hele slottet og alle folka som er der. Mario er den eneste igjen og han skal på middels eventyr.

Det første som slår meg inn er hvor råttent priviligert det er, ja det er sånn priviligerte barn spiller. Og noen qester er helt umulige å forstå, når du står på en blå plattform og aner ikke hva du skal gjøre. Åjo alle folk hvet at man skal holde inn pluss knappen, åssen skulle jeg vite det! Og hvergang du har klart en "world" så må du finne et sted der du kan legge et power hjerte. Den gode siden er at du kan skifte til 3-d og du får noen venner som har kule egenskaper. Humoren er den platteste spøken jeg har opplevd.
Nå begynner jeg med det gode

+du kan spille galaxy for den samme prisen, 3-d greia, langt ogdet er mario

-råttent gameplay, platt humor, kjedelige boss battles, noen ting man ikke aner at man kan gjøre, noen steder for enkelt og dårlig bruk av wii moten.

Samlet karakter: 7.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10