Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Splinter Cell: Double Agent

Jeg har vært en Splinter Cell fan siden jeg fikk det første til Xbox. Siden har jeg kjøpt alt av Splinter Cell spill som har kommet ut. Så jeg må si at gleden var stor da jeg endelig satt med det og en Xbox 360 i hånden, julen 2006.

For det første er Splinter Cell Double Agent et kjempe bra spill. Grafikken er meget bra, og det er proppet fullt av spennende tidspunkter og nervepirrende avgjørelser. Men, spillet er akkurat som Splinter Cell Chaos Theory. Det er liten endring, selv om selve "double agent" konseptet er nytt.

Det spillet handler om, er at super agenten Sam Fisher, får noen ganske harde motbakker. Det som så skjer er at Sam finner ut at han ikke har noe mer å leve for. Så han begir seg ut på et farlig, langvarig og vanskelig
oppdrag. Han skal innfiltrere terrorist organisasjonen "Jamie Browns Amy", og tilintetgjøre organisasjonen fra innsiden. Og hvor underholdene det er, kan diskuteres...

Online delen er ikke mye å skryte av. Jeg forstod ikke en kløyva dritt da jeg bestemte meg for å teste. Det var veldig vanskelig å forstå, og jeg forstår det ikke i dag heller.

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10