Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

World of Warcraft: The Burning Crusade

Skrevet av: N3ron   2008-02-05

World of Warcraft er ett spill som over 9millioner spiller, dette er det ingen god grund til at de gjør.

World of Warcraft har blitt til World of Farmcraft, fordi 90% av spillet er farming. Du kan nesten ikke ungå å farme, eller ta en instance mange ganger vis du vil ha bra gear.

Jeg spillte WoW til lvl 70 med shaman, jeg gadd ikke å lvle opp andre, selv om det var noe av det morsomste. Det helt klart morsomste var PvP, selv om det ikke ble like gøy når blizzard nerfet shaman til den dårligste PvP classen. Dette var en av grunnene til at jeg sluttet.

Alikavell har WoW gitt meg mange morsome timer foran skjermen, mest med pvp og pve PRE TBC. TBC er for mye farming for meg, derfor gir jeg WoW 6/10 og WoWTBC 2/10.

Gameplay et er bedere enn du skulle tro, men når de forskjellige classene er så ubalanserte er PvP delen veldig dårlig.

Er du uenig i anmeldelsen og spiller WoW 4+ timer til dagen vær venlig å ikke komenter negativt. Da kan dere heller ta dere en sykkel tur eller vær med venner.=)

Samlet karakter: 6.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10