Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Blue Dragon

Det er ett utrolig flott spill. Jeg liker veldig godt designet og hironobu sakaguchi har gjort en strålende jobb, igjen=) Jeg har vært en stor fan av dragonball gjennom tidene, så jeg så veldig frem til BD hvor alle karakterene var skapt av akira toriyama (skaperen av dragonball).
Jeg er enig med dere i GR at det manglet litt av de fanzy sverdene og den slags stuff.
Jeg har desverre ikke helt enda komt igjennom det, men jeg er godt på vei nå. Jeg er enda en stor taper i turnbased RPG spill, men jeg begynner å få teken nå. Ved hjelp av Blue Dragon.
Utrolig god stemning med hjelp av musikk, grafikk, design og jeg synes de får fram personlighetene veldig bra fram. Som er veldig positivt. Desverre henger historien på en litt tunn tråd, men det går for meg.
Historie betyr ekstremt mye, men uansett historie sa er dette spillet et mesterverk.

Når du spiller det er det som å gå inn i et kunstmuseum bare bedre=)
Det som for det meste holder BD stødig på beinene er spillengden. Det blir ikke en skikkelig spillopplevelse hvis det varer i en halvtime, BD derimot varer vel i 20 til 30 timer.
Som jeg sa så liker jeg veldig karakterene i spillet.
Både Shu, Kluke og Jiro har en helt egen personlighet og de passer godt sammen som et team. Spesielt Shu liker jeg, minner meg også ganske mye om noen av karakterene i DB som akira toriyama for så godt frem.

Jeg vil gi spillet karakteren 8/10 fordi spillet har desverre ikke hele pakka, og fortjener ikke 9/10.
Jeg synes det er et fantastisk spill, men mangler noen brikker før pusslespillet er ferdig.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10