Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mass Effect

Jeg har vel egentlig aldri vært den største RPG entusiasten i her omkring, men Mass Effect hadde jeg store håp til! Og alle ble innfridd! Dette er det ultimate eventyr! Å følge Commander Shepard inn i en utrolig stor verden med flotte detaljer, et perfekt samtalesystem og en dyp historie gjør dette til mitt favorittspill i 2007!

Handlingen finner sted rundt 200 år inn i fremtiden hvor menneskene har møtt romvesner og har oppdaget en måte å reise til andre deler av galaksen på. Man følger den mannlige eller kvinnlige Shepard inn i en dyp, dyp verden. Stedene er helt utrolig flott designet. Samtalesystemet er utrolig, dybden er enorm! Lyden er også helt ekstrem! Musikken kommer i perfekte mengder som bare forsterker helhetsinntrykket av spillet!

Den eneste feilen jeg kan finne er en ganske dårlig AI på squadmemberene dine. De kan gå på en liten stein og sette seg fast...

Men ellers en utrolig opplevelse som alle 360- og snart PC eiere bør skaffe seg! Dette er store saker! Jeg kommer garantert til å spille dette flere ganger da det er så utrolig mange muligheter!

Grafikk: 9(+)
Gameplay: 10
Holdbarhet: 10
Lyd: 9

Min karakter: 10

Medlemsanmeldelser23
Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10