Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Den lille helten i grønt er tilbake ! Og denne gangen har Wii æren av å ha ham

Jeg har alltid elsket Zelda spillene, Ocerina of Time er noe av det beste jeg har prøvd og er nok det beste som kom til Nitendo 64.

Hyrule er i ferd med å bli tatt over av onde skapninger som er fra en annen verden. Og det er bare en person som kan hindre dette. Nemlig Link.

Av alle spillene jeg har prøvd til Wii så har Zelda den beste kontrollen. Kontrollen sitter godt og lar deg virkelig leve deg inn!

Når du starter spillet er alt helt fint. Du lærer deg å ri og du får prøve deg med et sverd, men det tar ikke lang tid før du ser det onde som angriper verden. Noe som gjør dette Zelda spillet spesielt er at du kan bli en ulv. Når du er i en Twillight zone er du en ulv og dette hindrer at Zelda spillet blir likt sinne forgjengere.

Grafikken er ikke helt fantastisk. Etter å ha spilt en bra del 360 så ble grafikken skuffende. Men ellers er designed helt fint, Hyrule er veldig likt som det var i The Legend of Zelda: Ocariane of Time. Men det er gjort noen endringer men jeg fikk fortsatt følesen av at Nitendo har kopiert litt for mye.

Men hva man gjør på spillet føles heldigvis ikke likt som de gamle. Du får prøve deg som sumo bryter og du får passe på geiter. Selvfølgelig får du heftige kamper og slikt men ikke noe som jeg ikke har prøvd før. Noe som jeg ikke liker er at det ikke er noe dialog. Alt er tekst og det var ok før, men i dag skal det være dialog.

Lyden/musikken i spillet er helt ok. Du får de gamle sangen som alltid har vært i zelda spill . Men noe som jeg ikke likte var lyden som kom fra Wii kontrollen. Den synes jeg var dirkete patetisk og til og med irriternede. Så den ble skrudd av og glemt. Lyden er bra men ikke noe nytt. Det blir en av tingene som gjør at det føles likt

Templene i Zelda er fortsatt bra laget, har flere tenke nøtter og artige motstandere. Men igjen føler jeg at det blir litt likt de gamle Zelda spillene. Men det er fortsatt kjempe artig og utfordrende.

Boss kampene er noe jeg alltid har likt med Zelda spill. Bossene i Twillight Princess er varierte og tøffe. Men jeg følte at de ble veldig lette og krevde ikke mye tenking.

Men Zelda lykkes sterkt med en ting. Historien er spennende og jeg mistet aldri lysten til å spille. Spillet har kjempe lang levetid og jeg brukte rundt 40 timer på det. Så det er masse spilletid for pengene!

Zelda gir deg mye action , lang levetid og bra bruk av wii kontrollen. Men jeg anbefaler Zelda sterkt. Du vil like spillet og det gir mye glede. Selvom det kunne vært bedre er det noe av det beste Wii har å by på

+ med spillet : Bra kontroll , bra historie, mange artige små detaljer,

- med spillet, litt likt gamle Zelda spill , litt svak grafikk, ingen dialog

Grafikk: 7
Gameplay: 9
Lyd: 7
Holdbarhet:9

Format:
Wii
Sjanger:
Eventyr
Utvikler:
Nintendo
Utgiver:
Nintendo
Distributør:
Bergsala
Antall spillere:
1
Åldersgrense:
Fra 12 år
Utgis:
18 Desember 2006

Medlemsanmeldelser31
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10