Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario 64 DS

Mario er tilbake ! Og denne gangen med venner!

Super Mario 64 var et av de beste spillene på Nitendo 64, det hadde en eventyr følelse som få kan måle seg med. Og hadde klart den vanskelige overgangen fra 2D til 3D.

Super Mario 64 til Ds er nesten helt likt det gamle Mario spillet. Det eneste nye er litt bedre grafikk, 30 nye stjerner , noen nye baner og muligheten til å spille som Yoshi,Luigi og Wario.

Når man starter spillet så ser man at det er Yoshi man er og ikke Mario. Grafikken er ikke like kul som den var før men den er helt ok. Men etter at man har fått spilt litt så føler man virkelig den gode Mario følelsen. Minner kommer tilbake fra det gamle Mario 64 og man har det fint.

Forskjellen mellom Mario,Yoshi,Wario og Luigi er ikke så stor men det gjør at spillet blir mer variert. Du kan springe på vann som Luigi men du er også svakere. Du er treg som Wario men du har virkelig muskler. Og selvfølgelig kan Yoshi bruke sin lange tunge i kamp. Og jeg kan trygt si at alle karakterene har alt av sine kjennetegn.

De nye banene er kule og byr på noen bosser som jeg likte godt. Med de 30 nye stjerne blir spillet lengre og får mer gametime.

Touchscreen på ds er bra siden den viser et kart over banen du er i. Dette hjelper godt når man skal lette etter røde mynter eller slik. Men noe som ikke funket helt er å gå med bruk av touchscreen. Jeg følte det ikke var noen fordel eller noe mer artig. Du får en veldig god Mario følelse men det er ikke helt like bra som det gamle spillet, men det er langt i fra dårlig. Men noe annet som jeg liker er at du får med noen mini-games og de gir noen timer med moro.
Man har også muligheten til å spille noen mini games med venner. Mini-gamene er ikke så bra men er artig en og annen gang

Alt i alt er dette et godt Mario spill som lar spille klassikeren Super Mario 64 om igjen med glede.

+ med spillet : Bra gameplay, kule minigames , bra variasjon

- med spillet : Grafikken er ikke helt bra, Touchscreen kunne vært bedre

Grafikk: 7
Gameplay: 9
Lyd: 8
Holdbarhet:8

Format:
Nintendo DS
Sjanger:
Plattform
Utvikler:
Nintendo
Utgiver:
Nintendo
Distributør:
Bergsala
Antall spillere:
1-4

Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10