Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Mass Effect

Mass Effect var et spill jeg virkelig gledet meg til, jeg ble skuffet...

Det begynner med at du lager din egen karakter, hvor du kan justere utseende, kjønn osv

Historien
Spillet går ut på at menneskeheten har, 200 år fram i tid, begynt å bosette seg på andre planeter, etter at man fant en gammel artefakt som hjalp menneskene til å bygge romskip og møte andre raser.

Nede på planeten møter du en annen rase, dvs. avanserte roboter, som prøver alt de kan fra å hindre deg i å finne denne artefakten. Før du vet ordet av det er du inne i en historie hvor det ikke er noe mer på spill enn selve universet. Og det er ikke bare småtteri.

Grafikken er det ikke noe å si på, det er helt fantastisk grafikk, og ansiktsutrykk o.l er utrolig bra. Grafikken er virkelig tynet til det ypperste

Mye av historien er basert på at du skal gå rundt omkring og hjelpe diverse folk og det blir veldig mye prating, noen ganger alt for mye prating! Og dette syntes jeg er dumt, ettersom skuddscenene i spillet er såpass artige.

Men et stort skår i gleden her er at det er sporadisk hakking i grafikken, dette ødela mye av spillopplevelsen for meg. Det kan nok hende at de tynet grafikken litt for hardt, for det ødelegger den deilige flyten i spillet.

Konklusjon
Mass Effect var et spill jeg virkelig hadde forventninger til, det er et godt gjennomført spill, men det skuffer på noen områder, derfor ingen toppkarakter.

Medlemsanmeldelser23
Samlet karakter: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10