Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Assassin's Creed

De fleste vet vel egentlig hva dette spillet går ut på nå siden det har fått veldig mye oppmerksomhet i media. Men oki:
Du spiller Altair en snikmorder som er med i en klan som beskytter sine interesser, og dermed starter du på et oppdrag hvor du mildt sagt driter på draget. Du blir straffet for din arroganse og for at du ikke følger klanens regler,og du får i oppdrag å kvitte deg med en del personer får å vise sjefen at du faktisk kan dette.

Selve oppdragene er det ikke noe nytt med, men bevegelsesmønstret til Altair er helt fantastisk og du har en frihet i å klatre i det meste du finner. Altair har tydeligvis ikke høydeskrekk,så selv om du sitter med sug i magen når du spiller, klatrer Altair uten tvil opp i det høyeste tårnet i byen bare får å få litt oversikt over området.

Mest sug i magen får jeg når man tar et leap of faith og flyr ned mot bakken for så å treffe en høysåte,og så springe videre. Det er noe med kameraet som gjør at jeg ikke helt blir vant.

Selv om du har stor frihet i spillet er det visse regler som må bli fulgt. Du må gjøre en del forarbeid før du finner ut hvor målet ditt befinner seg og hvordan du kommer deg til det. Og disse går ut på det samme hver gang. Lytte på noens samtaler, banke noen til å snakke, og ikke minst lommetjuveri. Dette kan i noen tilfeller være litt for mye gjentagelse,men p.g.a. den store friheten du har til å bevege deg, og områdene du beveger deg på er store, gjør at du sitter å smiler og koser deg riktig så godt.

Medlemsanmeldelser46
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10