Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Shadow of the Colossus (2005)

En verden full av gigantiske monstre. En mann. En hest. En død jente. Og 16 colossuser som bare venter på at et menneske skal sloss mot dem. Shadow of the colosuss er et evigvarende spill fullt av bosskamper og ingen levler eller skills eller stats eller noe. Bare en kule og en livmåler.
Man er hovedpersonen som man aldri får vite navnet utenom hvis man undersøker på nettet skikkelig lenge. Jeg fant det ikke ut før 2 eller 3 år etter at jeg kjøpte det. Hovedpersonen Wandrer vil gjennopplive sin døde kjæreste eller søster jeg er ikke helt sikker men det er en jente som betyr mye for han i hvert fall. For å gjøre dette må han drepe 16 gigantiske monstre, alle med forskjellige måter å angripe på. Noen i vann mange på land og noen i lufta. For å besire disse monstrene må man hoppe opp på et sted hvor det er hår eller noe annet som man kan gripe fatt i.

Mange har ikke synes at Shadow of the Coossus virker som et bra spill så de bare overser det. Det er genialt. Evigvarende og spennende. Nesten aldri noe musikk. Et menneske i live. Et som er dødt. En hest. 16 Colossuser.

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 9.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10