Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

War Rock

Ligner veldig mye på battlefield 1942 og andre battlefield spill Men har egne baner og Mere våpen osv. Og man går opp i level.. Og det synes jeg er litt spesielt på et vanlig skytespill (som er helt ulikt cs og css)

War Rock:

Is a multiplayer online first-person shooter available free for download, as well as a commercially-sold retail package. The retail version comes with additional features in comparison to the free version. War Rock has low system requirements compared to other contemporary online first person shooters. This gives the game a slightly wider audience, allowing casual gamers and those who do not follow the latest trends in PC gaming hardware to play.

Dem sier dette på den engelske hjemmesiden dems og synes at det er like bra som css og Battlefield 2142 osv.... Man kan ha som vanlig clan tags alltså klan bilde på sin bruker og man kan ha sin egen clan (Men man må da være premium altså member.) for å lage en clan på clan system CT. Og jeg vet at det er super mange Norske som spiller har spillt dette spillet her mange ganger. En av dem norske ligger kjempe godt an og jeg steamu20 (Som jeg kaller meg) har en k/D rate på 2.02 (eller hadde da:P) Spillet utvikler seg nå med nye maps (baner som Red Clover og Cold cave) og det er kjempe mange våpen. spillet ble utgitt i 2003 og har utviklet seg framover. Før så var det K2 som hadde problemer med spillet og måtte da gi det bort til G1 Gamersfirst. Etter det som skjedde i 2007 så fikk vi da mange nye baner og mere våpen og det utvikler seg ennå i dag.

Vil dere vite mer så bare spørr meg =)

Takk for meg.

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10