Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Phantasy Star Universe

høsten 06 kom spillet phantasy star universe i butikkene rundt om i verden. dette er det foreløpige siste spillet i phantasy star rekken som startet på sega dreamcast og det er da naturligvis sega som har laget dette sci/fi spillet.

spillet kommer med en offline og en online del, dog tyngden i spillet ligger i online delen.
historien i spillet begynner offline, her får du en inntroduksjon om universet og også en ingame torturial hvis du ikke liker og lese bruksanvisningen.
universet består av 3 planeter, den første er urban, den andre er tropisk og den tredje er en øken planet. alle planeter har en liten by som også er startpunket for dine oppdrag i spillet.
skulle du gå litt lei av story missions vil det etter hvert bli tilgjenelig en extra mode som er bare en masse oppdrag som du kan gjøre med andre figurer som du kan lage selv og valgmulighetene her er 4 raser og 3 "jobs" som er; hunter(sverd), ranger(våpen) og force(magi).

storyen begynner med att under en årlig festival i den planetariske basen Guardians Colony blir plutselig solsystemet innvadert av en fremmed rase kalt Seeds. det er da opp til den interplanetariske politistyrken kalt The Guardians og beskytte de 3 planetene og alle dens innbyggere og forhindre en massiv innvasjon.

helten i dette spillet heter Ethan Waber og befinner seg i denne festivalen da anngrepet skjer. selv har han ikke mye til overs for The Guardians da hans far døde i ett oppdrag i nevnte organisjasjon og klandrer dem for hans fars død. underveis til fluktrommet møter Ethan en guardian men avviser hans hjelp. plutselig raser taken ned og skader guardianen og Ethan ser seg nødt til og gjøre pliktene til den skadde guardianen. underveis begynner han og innse att The Guardians slettes ikke er så ille som han har trodde og det hele ender med att han frivillig rekrutterer seg til The Guardians for og beskjempe Seed innvasjonen.

selve storyen er ikke lang, den er på 12 kapitler og du burde klare og fullføre den på ca 10-15 timer inngame.

men det er som sagt online spillet tyngde ligger. online er dette ett simpelt hugg og hakk / exp grinding spill uten noen som helst former for quester som man finner i andre mmo spill grunnet att dette er ikke ett mmo men snarere ett orpg.

for og spille online må du betale 10 euro i måneden. pc og ps2 spiller på samme server mens 360 står alene. du vil også få tilgang til flere "jobs" online enn det man har i extra modusen og storyen som er offline vill fortsette online. LV capen både offline og online er 130 men den er stadig økende online og vil ikke ende før den er på lv 200. online er dette spillet dominert av amerikanske spillere siden de har ett sterke forhold til phantasy star serien enn det vi europere har.

nevner også att høsten 07 kom det en expansjon til dette spillet kalt " ambition of the illuminus". dette er en stand alone expansjon og krever IKKE orginalutgaven av psu for og virke hvis du har pc/ps2 utgaven. har du 360 utgaven må du ha orginal CDen siden 360 utgaven kun er tilgjenelig på marketplace.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10