Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Skrevet av: svænni   2008-03-25

Har du lyst til å spille et spill som er langt og fartsfylt? Da bør du spille zelda twilight princess. Grunnen til at dette spillet er noen av de beste spillene jeg har prøvd er: det er et enormt kontinent!!! Med hemmeligheter og hemmelige huler med små fiender utover hele kontinente. Link starter i landsbyen Ordon og kommer snart til twilight zone. Våpnene er ikke noe å klage over det heller. Mange bra bosser, men noen er ganske døve. Dette spillet er ikke det spillet du blir ferdig med, med en gang. Det er mange oppgaver man må gjøre. Han må også lete etter venner som blir kidnapped av vesener, også Zelda. Han møter twilight prinsessen Midna som har mektige krefter og blir med han på ferden.

Våpen og utstyr : Jeg skal prøve å huske de fleste våpnene. Sprettert, pil og bue, iron boots, to gripeklør, spinner (snurrebass), et våpen jeg ikke husker navnet på, men den kunne vekke statuer til liv, fiskestang, Mastersword, jernkule som henger i kjetting, vanndrakt (som får deg til å puste under vann).

Templer: Det finnes circa 6 templer: gresstempelet, branntempelet, vanntempelet, ørkentempelet, snøtempelet, lufttempelet, tidstempelet, twilighttempelet ( hvet ikke om det regnes som et tempel ) og slottet.

Link får etterhvert muligheten til å bli ulv, nesten hele tiden når han vil, ellers får han bare bli ulv i twilight zone. Da får han øgså muligheten til å warpe (teleportere seg).

Sjanger: Eventyr.

lengde: på grunn av det store kontinentet og hemmelighetene, vil man bruke ganske lang tid. så lengden gir jeg 10/10.

lyd: lyden synes jeg også er ganske bra, så jeg gir 9/10.

kontrollene blir du ganske fort vant til. jeg synes også det er blitt mye enklere å skyte med pil, fordi du kan styre den mye enklere med kontrolleren.

grafikk: den synes jeg også er ganske bra, så jeg gir den 9/10 selv om det ikke er den beste grafikken.

konsoll: Wii

Dette spillet er ikke akkurat spillet som får deg lyst til å spille det igjen, sikkert på grunn av lengden.

dette spillet er ett av de beste spillene jeg har prøvd, og jeg skal skryte skikkelig av det!

Håper på mange komentarer

Medlemsanmeldelser31
Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10