Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Heavenly Sword

Skrevet av: Waste   2008-03-26

Heavenly sword ble sagt til å være et spill som skulle bli stort for Playstation 3. Det er ingenting annet enn sant! I et spill der hvor du spiller en barsk jente med navn Nariko blir du kastet ut i en uendelig stor kamp mellom ditt folk og Bohan's folk. Bohan er kommet for å forpeste landet med sine makter for å få tak i "the heavenly sword" et sverd som er blitt sendt ned fra himmelen sammen med en kriger for å slå Raven Lord, som var daværende hersker av verden. Etter at krigen var over og Raven Lorden slått, gikk den himmelske krigeren i oppløsning, men ikke sverdet. Sverdet er blitt brukt siden på akkurat samme måte som man kunne tenke seg. Til å styre verden. Men sverdet kom i hånd på familien til Nariko som prøver å få sverdet ut av tankene på hver eneste sjel på jorden ved å skjule sverdet og heller beskytte det fra gale hender. Nariko får overlevert sverdet av sin far som er lederen for gruppen du er med i, og Bohan prøver med all sin makt å få tak i det.

I denne verden hvor Andy Serkis kjent som Gollum fra ringenes herre styrer Bohan den onde lederen og grafikken fra neste generasjon kan ikke dette slå feil!
Spillet er verdt alle sine penger og du blir tatt med på en praktfull reise med god grafikk, nydelige stemmevalg som møter karakterene på halvveien og en meget god og solid historie med masse bra tillegg under "spesiall tillegg"
Dette spillet er verdt å få med seg løp og kjøp!

Medlemsanmeldelser7
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10