Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Resistance: Fall of Man

Skrevet av: Waste   2008-03-26

"omstill deg selv til sci-fi!" var det første jeg tenkte ved dette spillets utgivelse.

Resistance: fall of man er et action fylt spill med et hint av aliens, store roboter og heavy eksplosjoner!
Du spiller en karakter med navn Nathan som skal trenge seg inn i England på 50-tallet, da de hiver å ha funnet et våpen som kan utrydde aliene eller også kalt "chimera" fra jordens overflate.

Igjennom mange brett og forskjellige typer monster og roboter kommer Nathan seg igjennom tilslutt og actionet is spillet er i gang fra start til slutt!
Du får etterhvert velge mellom mange skytevåpen, og enda flere hvis du spiller igjennom spillet en gang (du får også en ny vanskelighetsgrad).
Det som gjør spillet galt er at hvis du spiller igjennom co.op moden virker det ikke som om du gjør det allikevel, du står alltid alene under videoer selvom du spiller to, du får heller aldri høre på noen måte at det er flere med deg.
Multiplayeren på online gamingen er også ganske morsom, med rankings og medaljer som du får igjennom å drepe motstandere på forskjellige måter.

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10