Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Wipeout Pulse

Wipeout er en av få serier som har holdt et meget høyt nivå hele tiden. Jeg synes faktisk ingen av spillene i serien er dårlige, men fusion til PS2 er muligens det svakeste av de. Når et nytt spill i en slik serie dukker opp er det klart at forventningene blir høye, så når Wipeout Pulse kommer til PSP vil jeg si jeg forventer at det lever opp til forgjengeren Wipeout Pure som var et strålende spill.
Etter et par timer med Wipeout Pulse sitter jeg igjen med en god magefølelse, det er bra, veldig bra og mange av de mest irriterende feilene med Pure er rettet opp i Pulse, mens mange av de tingene jeg ønsket meg har dukket opp. Wipeout Pulse er betydelig penerere enn pure. både design og effekter har gjort et stort steg frem siden sist og det er nok et av de peneste spillene til PSP. God lyd er også noe å skryte av, den stilige tekno musikken er på plass og selvom jeg ikke er veldig glad i tekno står den i god stil med anti-gravitasjons racing i 700km/t. Liker du ikke musikken, kan du også høre på din egen musikk som du har lagret på PSP'ens memorystick AI'en har også blitt pusset på og spillet føles mindre urettferdig siden CPU'ene knuser hverandre vel så mye som de prøver og knuse deg. Det er AD-Hoc og online spilling med opp til fem andre og det er fullt mulig og benytte seg av gameshare funksjonen som lar deg dele spillet med en eller flere venner. I Tournament modus har det blitt mulig og slenge seg rett på de høyster fartsklassene og erfarene Wipeout spillere kan slenge seg rett på Phantom eller Rapier mens nykommerene kan prøve seg på Venom og Flash.
Det er også mulig og ta ingame bilder og lagre de på memory stick'en så du kan se på de direkte fra XMB (PSP menyen) i Photo mode kan du velge kamera vinkel og andre alternativer for å få bildet til å se stiligst mulig ut. Enda en ny ting er Mag-strips som gjør at du kan ta loops, kjøre opp-ned og krysse tyngdekraften enda litt til.
Banene er stilig designet, men noen virker litt kjedelige og det er sannsynlig at du kommer til å avsky noen av de, men om du finner deg en du liker kan du kjøre på den om og om igjen i Race mode og Time Trial for du blir belønnet med Feisar Loyalty points, som du får for hvert Race du tar med Feisaren (Kjøretøyet) din jo mer poeng får du og dette havner i statusen din, i tillegg kan du få noen forskjellige belønninger. En del nytt, men det er det gode gamle konseptet som virkelig løfter Wipeout Pulse.

+ Strålende Grafikk og lyd, mange nye, gode ideer og det gode gamle
- Noen dårlige baner, få ideer til selve gameplayet.

Grafikk: 9
Lyd: 9
Gameplay: 8
Holdbarhet: 8

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10