Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Menn får i økende grad plastisk kirurgi for magemusklene

Den falske sixpacken kan være mer vanlig enn du tror.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig dekket vi at menn i økende grad får kjeveoperasjon i jakten på å bli en giga chad. Det ser ut til at det ikke er den eneste operasjonen menn er villige til å få for å øke utseendet.

GQ snakket med Dr Daniel Markmann, en plastisk kirurg som er ekspert på six pack-etsning, en prosess som effektivt fjerner det siste laget av magefett på en mann for å gi ham et mer meislet utseende. Klientellet hans er nå 30% mannlig, og operasjonene de går etter er for det meste for å forbedre utseendet på magemusklene.

Dr Gregory Lakin kaster også lys over det faktum at kjendiser også får denne prosedyren. Pasientene hans inkluderer angivelig skuespillere, dansere, sangere, modeller og mer, men åpenbart kunne han ikke avsløre mer informasjon om disse klientene.

Ikke alle som får en ab ekstrautstyr er en kjendis, men for å få en, tilsynelatende må du allerede være i ganske god form, og du må kunne beholde den formen for å bevare det meislede utseendet.

Dette er en annonse:
Menn får i økende grad plastisk kirurgi for magemusklene


Loading next content