Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead

Mer innhold til Left 4 Dead

Forklarer saker og ting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Valve er det mer splatter-moro i vente. Under X10-messen i San Francisco avslørte utvikleren at de planlegger en tilleggspakke til det første Left 4 Dead-spillet, som vil forklare hvordan de overlevende fra det første spillet ble med tilleggspakken The Passing for Left 4 Dead 2 som slippes i mars.

Ifølge Chet Faliszek vil Left 4 Dead 2s hovedpersoner møte de originale figurene fra forgjengeren for å hjelpe dem med å fullføre det tredje kartet i kampanjedelen.

En ny type infiserte ved navn The Fallen Survivor dukker også opp i tilleggspakken. Dette er mennesker som anser seg selv som immune mot epidemien, de slipper helse og ammunisjon når de blir drept.

Valve planlegger å slippe tilleggspakken rundt en måned etter lanseringen av The Passing, så det blir tidligst april. Spillet vil i første omgang bare være tilgjengelig for det første Left 4 Dead-spillet, så det er grunn til å holde på det gamle spillet litt til.

Left 4 Dead

Relaterte tekster

Left 4 DeadScore

Left 4 Dead

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Fire mennesker mot en koloni blodtørste zombier. Eneste sjansen til å overleve er å samarbeide, stole blindt på hverandre, og fungere som en enhet. Carl Thomas anmelder.Loading next content